PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

PNL: În Satu Mare, ALDE se pronunță: Pe Se De

Partidul Național Liberal și-a propus în campania electorală să vorbească despre dezvoltarea județului Satu Mare, așa cum ea nu a fost făcută până acum: cu suflet, cu ambiția de a lăsa ceva bun în urmă și cu profesioniști în echipa care va administra județul. Acest proiect poartă numele de: GOSPODARII.

Nu putem însă trece cu vederea starea în care se află azi județul nostru, Satu Mare, după o conducere fără cap, fără coadă, fără identitate, fără proiecte, fără nici un rezultat major. Este proiectul căruia noi ne opunem și pe care îl vrem dat jos de la cârma bugetelor județene și locale – acest proiect se cheamă NEPUTINȚA PSD sau, alternativ, DEZINTERESUL ALDE.

Județul a fost condus, în ultimii 4 ani, pentru a nu greși!, de un sigur partid: PSD, fie că a purtat acest nume sau, alternativ, ALDE. În Satu Mare ALDE se pronunță: Pe Se De. Împreună, această echipă frățească, Ștef-Coica-Govor, pusă pegolirea visteriei județului, a rispit tot și nu a lăsat nimic în urmă, în afară de volume de hârtii și statistici. Nimic pentru oameni. Doar bugete cheltuite … știm noi cum.

Există de aceea o singură alternativă autentică: GOSPODARII. Oameni ca dumneavoastră, profesioniști confirmați, sătmăreni dornici să pună umărul la a construi mai bine, o viață mai bună și un județ mai dezvoltat.

Semnează: GOSPODARII – Echipa PNL Satu Mare.