PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

”Stranierul” șmecher de Satu Mare. Și-a dat în petec gratuit (FOTO)

Unul dintre ”stranierii” Sătmarului a vrut să arate azi cât de șmecher poate fi și și-a oprit mașina, în intersecția de la Burdea, cum se putea mai ostentativ, așa cum se vede și în fotografie.

Astfel, astăzi, în jurul orei 14.00, stranierul despre care vorbim a coborât podul înspre intersecția Burdea. Profitând de faptul că podul nu era foarte aglomerat, șoferul autoturismului VW Phaeton cu numere de Germania, s-a strecurat printre cele două benzi de circulație și și-a oprit mașina chiar pe linia continuă, în buza intersecției.

La volan era un băiat tânăr lângă care era o fată. Probabil a făcut acest gest doar ca să o impresioneze pe tânără.

Pentru un astfel de gest, în mod normal, șoferul ar fi trebuit să rămână fără permis. Dar nu a fost și cazul celui despre care vorbim.

Așa după cum se așteptau sătmărenii care stăteau cuminți la semafor, ”jmecherul” ”stranier” a țâșnit primul încă înainte de a se face verde.

Este foarte posibil ca în Germania să se fi schimbat regulile de circulație pentru că, altfel, ar fi primit o amendă pe care, dacă o plătea, nu și-ar mai fi permis luxul de a fi venit acasă de sărbători.

Dar odată ce ajung în România, mulți dintre ”căpșunarii” sătmăreni fac exact ce vor ei, fără să le pese de Codul Rutier, de ceilalți participanți la trafic sau, cel puțin, de bunul simț. De polițiști nu are rost să mai vorbim.