Ultima actualizare: azi, 14:43
Locale

”Stranierul” șmecher de Satu Mare. Și-a dat în petec gratuit (FOTO)

stranier jmecher satu mare2Unul dintre ”stranierii” Sătmarului a vrut să arate azi cât de șmecher poate fi și și-a oprit mașina, în intersecția de la Burdea, cum se putea mai ostentativ, așa cum se vede și în fotografie.

Astfel, astăzi, în jurul orei 14.00, stranierul despre care vorbim a coborât podul înspre intersecția Burdea. Profitând de faptul că podul nu era foarte aglomerat, șoferul autoturismului VW Phaeton cu numere de Germania, s-a strecurat printre cele două benzi de circulație și și-a oprit mașina chiar pe linia continuă, în buza intersecției.

La volan era un băiat tânăr lângă care era o fată. Probabil a făcut acest gest doar ca să o impresioneze pe tânără.

Pentru un astfel de gest, în mod normal, șoferul ar fi trebuit să rămână fără permis. Dar nu a fost și cazul celui despre care vorbim.

Așa după cum se așteptau sătmărenii care stăteau cuminți la semafor, ”jmecherul” ”stranier” a țâșnit primul încă înainte de a se face verde.

stranier jmecher satu mare1

Este foarte posibil ca în Germania să se fi schimbat regulile de circulație pentru că, altfel, ar fi primit o amendă pe care, dacă o plătea, nu și-ar mai fi permis luxul de a fi venit acasă de sărbători.

Dar odată ce ajung în România, mulți dintre ”căpșunarii” sătmăreni fac exact ce vor ei, fără să le pese de Codul Rutier, de ceilalți participanți la trafic sau, cel puțin, de bunul simț. De polițiști nu are rost să mai vorbim.

7 comentarii

 1. un vot Răspunde

  Politia locala care parca are si camere de supraveghere video la Burdea sa faca demersuri pentru identificarea proprietarului si sa aplice legea chiar daca autoturismul este inmatriculat in Germania.
  Este putin mai complicat dar din moment ce exista probe singurul lucru de care mai este nevoie este dorinta de o a aplica!

 2. Valean Daniel Răspunde

  Punem viza pentru cetatenii din Tara Oasului si scapam de semcheri

 3. stramb Răspunde

  Nu-i nevoie decat de o notificare la politia de frontiera daca a incalcat legea!

 4. Goia George Flaviu Răspunde

  Cacaciosi de astia sunt la tot pasul in oras datoritã vouã domnilor politisti de 2 bani.

 5. Romanul Răspunde

  Asta cu stranieri si fitele lor, o ardeti aiurea, astia vin cate 3 saptamani pe an si fac pe destepti, pe cand avem vedetele de Satu Mare , camatarii ce ne controleaza centru, iar apoi politicienii prostii ca noaptea ce conduc zilnic aiurea, parcheaza aiurea si orasul devine un sat primitiv. Dupa ce publicati vreo 10 articole cu mizeriile din oras, apoi sa treceti si la stranieri, nu invers. Sau pentru voi e mai important un rupt ce sta o saptamana in oras si face pe desteptu, decat un cacanar din consiliu sau un bulangiu din ceva partid si sa nu uitam de vreo vedeta de Satu Mare “colorata”?

 6. Alexandra Achim Răspunde

  Si cica tineretul e viitorul tari!!!

 7. ala Răspunde

  imbracat in militar am trecut pe langa panarama. dac-mi scoteam gradele si-i dadeam capace toti sareau ca este este abuz. traim in tara de c…t dragii mei si ne comportam ca atare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.