PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Teatrul de Nord, inaugurat cu un spectacol de excepție al trupei Odeon (FOTO)

Sala Teatrului de Nord a fost plină ochi astăzi la spectacolul oferit de Trupa Odeon din București. Printre cei care au asistat la acest spectacol pot fi amintiți prefectul Radu Bud, primarul Dorel Coica, viceprimarul Radu Roca, fostul primar al municipiului Satu Mare, Iuliu Ilyes, consilieri locali și mulți alții.

Primarul Dorel Coica a dorit să mulțumească în mod expres președintelui Societății Cultural Patriotice Avram Iancu, fialala Satu Mare, Mircea Dobra. ”Vreau să mulțumesc domnului Mircea Dobra pentru faptul că prin fundația sa am reușit să realizăm acest spectacol. Este un lucru deosebit și mă bucur că Avram Iancu a îngenunchiat UDMR”, a spus primarul Dorel Coica.

La rândul său, Mircea Dobra a spus că toți românii trebuie să fie uniți și să facă lucruri frumoase împreună. ”Am vrut să fim alături de acest eveniment frumos, pentru care noi românii trebuie să fim uniți și să facem lucruri frumoase împreună. Oricum, mi-ar plăcea să fie un primar român în continuare și le doresc numai bine tuturor sătmărenilor”, a spus președintele Societății Cultural Patriotice Avram Iancu, filiala Satu Mare, Mircea Dobra.

Edilul șef a mai precizat că a purtat o discuție cu directorul Trupei Odeon care i-a promis că va veni mai des la Satu Mare pentru a susține spectacole.

La finele spectacolului trupa Teatrului Odeon a fost ovaționată minute în șir, iar mult îndrăgitul Pavel Bartoș, vizibil emoționat pentru că a urcat încă o dată pe scena teatrului sătmărean a mulțumit publicului.