Ultima actualizare: azi, 14:20
Locale

Teatrul de Nord, inaugurat cu un spectacol de excepție al trupei Odeon (FOTO)

odeonSala Teatrului de Nord a fost plină ochi astăzi la spectacolul oferit de Trupa Odeon din București. Printre cei care au asistat la acest spectacol pot fi amintiți prefectul Radu Bud, primarul Dorel Coica, viceprimarul Radu Roca, fostul primar al municipiului Satu Mare, Iuliu Ilyes, consilieri locali și mulți alții.

Primarul Dorel Coica a dorit să mulțumească în mod expres președintelui Societății Cultural Patriotice Avram Iancu, fialala Satu Mare, Mircea Dobra. ”Vreau să mulțumesc domnului Mircea Dobra pentru faptul că prin fundația sa am reușit să realizăm acest spectacol. Este un lucru deosebit și mă bucur că Avram Iancu a îngenunchiat UDMR”, a spus primarul Dorel Coica.

La rândul său, Mircea Dobra a spus că toți românii trebuie să fie uniți și să facă lucruri frumoase împreună. ”Am vrut să fim alături de acest eveniment frumos, pentru care noi românii trebuie să fim uniți și să facem lucruri frumoase împreună. Oricum, mi-ar plăcea să fie un primar român în continuare și le doresc numai bine tuturor sătmărenilor”, a spus președintele Societății Cultural Patriotice Avram Iancu, filiala Satu Mare, Mircea Dobra.

Edilul șef a mai precizat că a purtat o discuție cu directorul Trupei Odeon care i-a promis că va veni mai des la Satu Mare pentru a susține spectacole.

La finele spectacolului trupa Teatrului Odeon a fost ovaționată minute în șir, iar mult îndrăgitul Pavel Bartoș, vizibil emoționat pentru că a urcat încă o dată pe scena teatrului sătmărean a mulțumit publicului.

Pearl Beauty Center

46 comentarii

 1. laurentiu Răspunde

  FELICITARI COICA CA AI DESCHIS TEATRUL!!! ASTEPT SA CRONCANE CARCOTASII CA NU A JUCAT PAVEL BARTOS IN LIMBA MAGHIARA 🙂

  • Tuesday Răspunde

   sunt roman ma baiete, dar tu puti a xenofobie, un lucru inacceptabil pentru sec. XI, ar trebui sa faci puscarie pentru cata ura ai in tine.

  • nicolae Răspunde

   un spectacol de exceptie! Felicitari si multmumim domnului primar!

  • Dinu Răspunde

   Satmarul avea nevoie de asa ceva! Felicitari Coica!

  • Crina Răspunde

   Cat ar fi vrut consilierii UDMR sa tina inchisa acea bijuterie de cladire ? O dovada clara ca avem un primar care lupta pentru interesele noastre! Felicitari!

  • Iordan Răspunde

   Ma bucur ca avem un primar care in sfarsit sustine si astfel de evenimente culturale. Multumim domnului primar!

  • Anghel Răspunde

   Felicitari primarului si mii de multumiri pentru acest superb spectacol! La cat mai multe!

  • Enika Răspunde

   Minunat!sper sa continuati si dupa luna iunie cu aceste minunate proiecte si initiative!

  • Adriana Răspunde

   Multumim din suflet primarului care in ciuda consilierilor maghiari a reusit cu mari eforturi sa ne aduca in satu mare un spectacol superb! Felicitari si mult succes!

   • Gâgă Răspunde

    Crezi că le e ciudă?In fond ei au salvat nişte bani pentru primărie.

  • Carmen Răspunde

   Multumim pentru spectacol si mult succes in alegeri domnule primar! Aveti votul meu si al familiei mele!

  • Uraganul Răspunde

   Un spectacol de zile mari! Multumim domnule primar!

  • 666 Răspunde

   Rusine consilierilor unguri care s-au impotrivit la deschidere acestei bijuterii si acestor minunate spectacole! Multumim primare!

  • Marius Răspunde

   Speram sa avem parte de cat mai multe astfel de spectacole! Multumim domnule primar speram sa continuati pe aceeasi linie nu luati in seama rautaciosii si gurile rele!

  • Cornelia Răspunde

   Ma bucur sa vad ca in sfarsit satmarul are un primar preocupat de astfel de spectacole culturale si de bun gust! Aveti votul meu!

  • Vladimir Răspunde

   Public satmarean stie sa sa se bucure si sa fructifice astfel de evenimente drept dovada sala plina! Multumim domnule primar!

  • Mihnea Răspunde

   Un spectacol frumos! Multumim oficialitatilor si in special domnului primar!

 2. Bratianu Răspunde

  Eu zic ca ar trebui adus si Florin Piersic si sa adaptati celebra sceneta cu castravetele (https://www.youtube.com/watch?v=fSpKDbNWmNs): il intreaba lumea de pod, o da pe aia cu ungurii, il intreaba lumea de centura, o da pe aia cu ungurii, il intreaba lumea de drumuri, o da pe aia cu ungurii, il intreaba lumea de impozite mari, o da pe aia cu ungurii, il intreaba lumea de stadion, o da pe aia cu ungurii, il intreaba lumea de sportul satmarean, o da pe aia cu ungurii, il intreaba lumea de oras in general, o da pe aia cu ungurii. Ar fi un act culturalo-administrativ de exceptie.

 3. Satmarean Răspunde

  Felicitări primarului.A făcut ceva în acest oraș oricum fata de cei care sunt Gigi contra și mai mult se împotrivesc dezvoltării orașului.

  • Suntincur Răspunde

   Coica n-are un proiect de aploare initiat de 4 ani si tu vi sa ne spui ca a facut ceva !?
   si ce a facut, proiectele au fost initiate pe vremea lui Gyula.

   • Rares Răspunde

    Vorbesti despre hotelul dacia sau despre strand? inca nu mi-e in clar ce proiecte a initiat gyula…

 4. Wanda Răspunde

  Ciocu mic .Nu a ți făcut nimic decât gargară.Bravo Coica .Se poate și fără ei.Singur.

 5. Laura Răspunde

  Votez Coica.A fost un spectacol de excepție.

  • Unudinmultime Răspunde

   pentru un bilet la teatru iti dai votul ?
   ma intreb ce ai face pentru o bacnota de 100 RON !?

   • Mariana Răspunde

    E vorba de cultura aici! In oras sunt multi cei care iubesc teatrul .Nu cred ca puteti spune asa ceva.Votul pentru bilet la teatru.Coica merita votat oricum.Urat ca ganditi asa despre cei care iubesc teatrul!

    • Vasile C. Răspunde

     Coica a fost la teatru şi când a venit Piersic(el nu umbla dealtfel pe la manifestări culturale).Atunci,cand Piersic a amintit că tatăl său a fost medic in Satu Mare vicele Roca a completat in gura mare:,,veterinar!!!” cu mândria tâmpă a elevului care stie că ,,copiii” se scrie cu trei de ,,i” sau,poate,cu cea că şi el a stat la coada vacii.Coica a comis-o anul trecut când la concertul Filarmonicii în aer liber a cerut inginerului de sunet să dea mai încet sonorul că vorbea la telefon.Ăstia sunt ei de fapt,,iubitorii de cultură”.

 6. Unu' Răspunde

  Totuși, să nu uităm, totul a fost posibil DOAR datorită fostului primar şi a echipei acestuia care a reuşit să atragă fonduri europene, în contrast cu actualul primar care doar le+a cheltuit şi acum sare la tăiat panglici !!!!
  Sictir cârcotaşilor!!!!!
  Cuie Moica!!!!!!!!!!!

  • Alin Răspunde

   Despre care fonduri vorbesti? ce fonduri a atras? am impresia ca vorbesti doar sa nu taci. Tot ce a atras a fost pentru el personal dar in nici un caz fonduri europene.De ce nu s-a facut nimic cat a fost el? De ce mereu consilierii udmr se impotrivesc la orice?

  • Daniel Răspunde

   Du te si te culca ,daca nu stii ce vorbesti!Prima data te informeaza si apoi vorbeste.Felicitari,Coica!

 7. cineva Răspunde

  Cred ca, jumatatea de sala acum a vazut teatrul din inauntru prima data in viata sa. Au dat bilet gratis si la postaci de serviciu? Vau! satmarean, laura, wanda 3 postari de pe un Ip, scrii comentarii in doua in doua minute, c-am greu merge scrisu. 😉

  • Viorel Răspunde

   Si tu esti vreun postac frustrat platit de cel mai sovin unguri din Satu Mare Gabor.

 8. toma periceu Răspunde

  Toata floarea cea vestita a intregului apus … Oamenii de rand nu au avut ce cauta pe acolo , biletele s-au dat inainte sa se faca anuntul public de vanzare a lor .

 9. mama Răspunde

  Felicitări domnului Mircea Dobra care pe lângă spectacolul oferit a reușit să-l facă pe primar să recunoaștă că nu poate să facă nimic singur.”Vreau să mulțumesc domnului Mircea Dobra pentru faptul că prin fundația sa am reușit să realizăm acest spectacol. Este un lucru deosebit și mă bucur că Avram Iancu a îngenunchiat UDMR”, a spus primarul Dorel Coica. Avram Iancu a îngenunchiat ciocoiul care se crede primar. Nu suntem destui de țărani(sinceri,iubitori de țară și neam) ca să ,,ne ridicăm la luptă,, pentru rezolvarea problemei sociale şi a celei naţionale (ca pe vremea lui Avram Iancu “crăiul munţilor”.)

 10. Relu Răspunde

  Comentariul turism din partea postacilor plătiți de cei care neputincioși și incompetenți fiind au ca politica pentru comunitate critica și stoparea tuturor inițiativelor doar doar de în felul acesta vor putea pune mana pe primărie. Sătmărenii s au saturat de asemenea atitudine distructiva.

  • Ion Răspunde

   ai grija ca te contrazici, singurul element distructiv in Satu Mare, si in general in Romania, este PSD !

 11. John Răspunde

  Felicitari si multumim primariei!

 12. Paula Răspunde

  Un spectacol reusit,de altfel ca si toate proiectele initiate de Coica.Multumim ,primarului!

 13. Anca Răspunde

  Numai de bine despre spectacol si despre cel care a facut posibil acest lucru.Multumiri,domnule primar!

 14. babut Răspunde

  deci, ca sa inteleg… pana la urma s-a putut inaugura teatrul fara bani public, cu putin efort… atunci, ma intreb eu ca un platitor de impozite, pentru ce era nevoie de un miliard jumate???? pentru cheful de dupa, pentru campania electorala, pentru actori???

 15. cineva Răspunde

  Daca inteleg bine, pentru primar si tabara lui, nu e bun trupa romananesca din Satu Mare, trebuie chemat din Bucuresti. Dar atuncea de ce il platim ?

 16. adriana Răspunde

  FELICITARI DOMNULE COICA, FELICITARI AVRAM IANCU, PTR REDESCHIDEREA TEATRULUI CU UN SPECTACOL DE EXCEPTIE!

  • Canigula Răspunde

   Pupincuristoo !!
   Vezi ca se zvarcoleste “crăiul munţilor” in mormant cand aude ce osanale-i aduci.

 17. M Răspunde

  Multumim primarului Ilyes Gyula pentru renovarea cladirii teatrului, deoarece el a fost cel care a castigat acest proiect, cel care a facut rost de banii necesari pentru renovare. Rusine Coica!

 18. NU-E-OK Răspunde

  Respect pentru victimele COLECTIV.
  Fara autorizatie ISU.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.