PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Câștigătoarea de la Românii au Talent are origini în Satu Mare. Cine este fetiţa care a luat 120.000 de euro

Câştigătoarea marelui premiu din acest an al concursului Românii au Talent, Laura Bretan, are origini sătmărene, scrie click.ro.

Laura Bretan s-a născut pe 7 Aprilie 2002, în Chicago Illinois. Părinții ei, Rahela și Petru Bretan sunt originari din Hațeg, respectiv Vama, Satu Mare. În 1991, mama Laurei, Rahela, a emigrat în SUA, iar tatăl ei a părăsit România în 1994. S-au cunoscut abia în 1997, iar în 2001 s-au căsătorit la Biserica Românească Philadelphia din Chicago. Laura mai are o soră, Estera (10 ani) și un frate, Petru (9 ani). Mama Laurei Bretan are în total 12 frați și surori.

Laura Bretan câștigat marele premiu al concursului “Românii au talent”, care i-a adus 120.000 de euro. Ea a ajuns şi în semifinala live a concursului din Statele Unite, după ce jurata Mel B a apăsat butonul auriu. Toți ceilalți membri ai juriului, Heidi Klum, Howie Mandel și Simon Cowell, au rămas muți de uimire, după care au copleșit-o cu laude. Astfel, Laura Bretan are mari șanse să câștige și premiul americanilor, care se ridică la uriașa sumă de un milion de dolari.