Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Câștigătoarea de la Românii au Talent are origini în Satu Mare. Cine este fetiţa care a luat 120.000 de euro

laura_bretanCâştigătoarea marelui premiu din acest an al concursului Românii au Talent, Laura Bretan, are origini sătmărene, scrie click.ro.

Laura Bretan s-a născut pe 7 Aprilie 2002, în Chicago Illinois. Părinții ei, Rahela și Petru Bretan sunt originari din Hațeg, respectiv Vama, Satu Mare. În 1991, mama Laurei, Rahela, a emigrat în SUA, iar tatăl ei a părăsit România în 1994. S-au cunoscut abia în 1997, iar în 2001 s-au căsătorit la Biserica Românească Philadelphia din Chicago. Laura mai are o soră, Estera (10 ani) și un frate, Petru (9 ani). Mama Laurei Bretan are în total 12 frați și surori.

Laura Bretan câștigat marele premiu al concursului “Românii au talent”, care i-a adus 120.000 de euro. Ea a ajuns şi în semifinala live a concursului din Statele Unite, după ce jurata Mel B a apăsat butonul auriu. Toți ceilalți membri ai juriului, Heidi Klum, Howie Mandel și Simon Cowell, au rămas muți de uimire, după care au copleșit-o cu laude. Astfel, Laura Bretan are mari șanse să câștige și premiul americanilor, care se ridică la uriașa sumă de un milion de dolari.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.