PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Coica: ”Ștef este cam terminat. Dacă nu ar fi boicotat USL, am fi câștigat!”

13 ianuarie 2014

Primarul încă în funcție al municipiului Satu Mare, Dorel Coica, este de părere că dacă nu ar fi candidat și Adrian Ștef la Primărie atunci ar fi câștigat încă un mandat. Acesta mai spune că rezultatul obținut de Ștef este rușinos și că, după părerea sa, din punct de vedere politic, liderul ALDE Satu Mare este cam terminat.

”Dacă nu ieșea domnul Ștef și nu ar fi boicotat alianța USL și ar fi fost corect față de promisiunile pe care le-a făcut la început, am fi câștigat fără niciun fel de problemă alegerile, pentru că altfel am fi organizat campania. A avut și el peste 4.000 de voturi, este puțin rușinos că l-a bătut și Adrian Cozma. Se lăuda peste tot că are 30% în sondaje, dar a obținut 4.000 de voturi mai puțin decât Adrian Cozma. Deci, din punctul meu de vedere, politic, Adrian Ștef este cam terminat”, a afirmat Dorel Coica.

Acesta este de părere că Adrian Ștef ar trebui să plece de la conducerea ALDE, adăugând că nu poate fi mai mare rușine decât să-l bată la alegeri și Adrian Cozma. 

Coica spune că el nu are de ce să plece din PSD deoarece a obținut un scor mai mare decât partidul la alegeri, la nivelul municipiului Satu Mare.