PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Scrisoarea deschisă adresată sătmărenilor de primarul Dorel Coica

Scrisoare adresată ție, sătmărene!

M-am dedicat administrației locale în acești 4 ani. Am muncit temeinic, cu efort susținut și încercări repetate pentru tine, pentru noi toți. Munca depusă și proiectele realizate sunt o confirmare a faptului că orașul se îndreaptă spre un viitor mai bun.

În acest an s-au deschis și se vor deschide axe de finanțare. Avem posibilitatea ca proiectele scrise în perioada 2012-2016 să fie finanțate pe aceste axe. Asta înseamnă că vom avea resurse financiare mai mari și posibilități mai bune de dezvoltare a municipiul Satu Mare.

Principiile care au la bază dezbinarea oamenilor nu mă caracterizează. Îmi pare rău pentru anumiți candidați, ei nu înțeleg că vremea scandalului și a intrigilor a luat sfârșit. Cetățenii caută un lider care să lupte pentru fiecare dintre ei, indiferent de naționalitate, culoare, religie sau orientare politică.

Este important să conștientizăm prezentul pentru a putea clădi viitorul: pentru copiii noștri, pentru liniștea părinților. Vreau ca întoarcerea tinerilor acasă să fie un deziderat real.

Votul tău contează! Îndemn sătmărenii să își exercite dreptul constituțional de a vota și să aleagă cu mintea și sufletul, dar să fie conștienți că ne trebuie continuitate pentru a putea derula proiectele începute încă din 2012.

Sunt mândru că sunt primarul vostru!

Primarul tuturor sătmărenilor,

Cu respect,

Dorel Costel Coica