Ultima actualizare: azi, 19:38
Locale

Scrisoarea deschisă adresată sătmărenilor de primarul Dorel Coica

Dorel Coica, macheta parcari Micro 17 (44)Scrisoare adresată ție, sătmărene!

M-am dedicat administrației locale în acești 4 ani. Am muncit temeinic, cu efort susținut și încercări repetate pentru tine, pentru noi toți. Munca depusă și proiectele realizate sunt o confirmare a faptului că orașul se îndreaptă spre un viitor mai bun.

În acest an s-au deschis și se vor deschide axe de finanțare. Avem posibilitatea ca proiectele scrise în perioada 2012-2016 să fie finanțate pe aceste axe. Asta înseamnă că vom avea resurse financiare mai mari și posibilități mai bune de dezvoltare a municipiul Satu Mare.

Principiile care au la bază dezbinarea oamenilor nu mă caracterizează. Îmi pare rău pentru anumiți candidați, ei nu înțeleg că vremea scandalului și a intrigilor a luat sfârșit. Cetățenii caută un lider care să lupte pentru fiecare dintre ei, indiferent de naționalitate, culoare, religie sau orientare politică.

Este important să conștientizăm prezentul pentru a putea clădi viitorul: pentru copiii noștri, pentru liniștea părinților. Vreau ca întoarcerea tinerilor acasă să fie un deziderat real.

Votul tău contează! Îndemn sătmărenii să își exercite dreptul constituțional de a vota și să aleagă cu mintea și sufletul, dar să fie conștienți că ne trebuie continuitate pentru a putea derula proiectele începute încă din 2012.

Sunt mândru că sunt primarul vostru!

Primarul tuturor sătmărenilor,

Cu respect,

Dorel Costel Coica

24 comentarii

 1. Bálint Răspunde

  En nu suna mandru ca tu ai fost primarul nostru!!! Mars acasa de unde au venit la Oltenia!!! Sobolanul

 2. Doru prostu' si discriminarea Răspunde

  Ce prost esti mai Dorule Coi/cutule. Cum adica indiferent de culoare? Cat esti de prostalau, tu faci discriminare rasiala. Tu ce culoare ai Dorele? Esti cam negru dupa origini dar devii tot mai alb, de fapt tot mai palid, pe masura ce iti dai seama ca esti al patrulea sau chiar al cincilea intre candidati. Nu degeaba te/a amendat Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii oltean prost care esti sau care este!

 3. Dan Răspunde

  Lasa-ne, Dorele!

 4. relu Răspunde

  deci matale in 4 ani doar ai scris proiectee???????

  R U S I N E !!!!

 5. Florin Răspunde

  Du-te in Dambovita!Poate acolo au nevoie de oameni ca tine. Satmarenii, NU!

 6. Mirela Răspunde

  M-ai dezamagit, domnule primar! Te-am votat in 2012, insa ti-ai batut joc de votul meu.

 7. Dinu Răspunde

  Lenevind, inconjurandu-te de oameni slabi, nu puteai sa te dedici administratiei locale. RUSINE, DOREL COICA!

 8. Gina Răspunde

  Cu Coica in frunte, avem un viitor gri. Ne-a distrus orasul.

 9. Crina Răspunde

  Povesti,domnule Coica! In realitate, ne-ati distrus orasul.

 10. George Răspunde

  In acest mandat ati dovedit ca nu ati avut viziune! Nu mai cereti sa fiti votat.

 11. Alina Răspunde

  Sunteti o rusine pentru Satu Mare. Orasul e plin de gropi.Totul e distrus.

 12. Yanfir Răspunde

  Daca in 4 ani a scris doar proiecte, poate ajunge scriitor, domnul Coica.

 13. Teofil Răspunde

  Nu va este jena sa cereti votul satmarenilor?

 14. schimbare Răspunde

  Rusinica. Ai jefuit satmarul. Basist fara constiinta, fara mila de acest oras, sau ce o mai fi ramas din el. Totul se prabuseste. Nu mai ai motive sa candidezi. Iesi la pensie, nu mai intoxica populatia prin furt si promisiuni. Putin respect macar in ultimul ceas!

 15. un vot Răspunde

  Indiferent ce spune, ce a facut sau nu a facut actualul primar nu imi place cand jigneste si ii ataca la persoana pe ceilalti contracandidati sau alte persoane cu care intra in contradictie!
  Poate are dreptate d-na Stela, “Dorule, avem de toate, ce iti mai trebuie primarie?”

 16. absentul Răspunde

  O sa fiu numit postac,dar sunt doar un cetatean al orasului care vede in ce hal este acest oras fata de toate celelalte invecinate.Te-ai inconjurat de nulitati,ai bagat in primarie toate pipitele habarniste,amante si fiice ale prietenilor tai.Au plecat oamenii de valoare din primarie si au aparut amicii,fii si fiicele lor,amantele,plus Babut
  Asta este cireasa de pe tort.Deci,nu te mira ca a ajuns orasul in halul in care a ajuns.Sorry.dar duminica stau acasa.Cu ungurul nu pot vota,cu cei care mi-au taiat salariul niciodata,dar nici cu tine,cu babut,cu tehnic-asist ,cu gropile din oras,nu pot vota.Repet,nu sunt postacul nimanui,sunt un amarat nemultumit de starea in care a ajuns orasul.

 17. Loreda Groza nesatisfacuta in urma concertului Răspunde

  ati furat ingrozitor de mult: tu, govor, silaghi. Ai promovat gunoaie! Veti avea un rezultat jalnic, de 8% la vot! HOTILOR! Veti primi si pedeapsa lui Dumnezeu precum govor ai carui nepoti au boala de sange!
  RUSINE!

 18. UNU Răspunde

  Deci pana au fost UDMR la conducere ca nu este nimica in satu mare, numai promisiuni, am decis majoritatea sa votam pe un doctor la primarie ( are avere destula) , dar cu oameni gen RAUL BABTAN( purtator de hartii a lui govor) , MIRCEA GOVOR( patron de niht club) , DAN BABUT(vanzator de covoare) , MARCELA PAPICI ( invatatoare), ADRIAN STEF ( are 3 facultati EDUCATIE FIZICA SI SPORT), deci domnilor ei au condus orasul plus o groaza de lipitori de afise , primaria era plina e oameni incompetenti carora i se facea loc de munca , inca ceva ca tot va luati de Kereskenyi si de Debrecen , omul si a facut studiile acolo , dar s -a intors in orasul natal , altii fac aici studii pe banii statului apoi pleaca dincolo, deci hai s afim realisti , si aici vorbesc cu satmarenii cati dintre voi mergeti la cumparaturi in ungaria , de ce ca sunt preturi mai bune??? sau de ce?? eu stiu pe cine voi vota ( aveam echipa de baschet de calitate si handbal) de 4 ani nimeni numai aude de satu mare ( dar puteti vota pe oricne) sunt 10 candidati

 19. goring Răspunde

  Domnu meu, amu 4 ani, USL a zdrobit la alegeri pe plan local si plan judetean.Ati avut toata sustinerea guvernului-premierului.Ati pornit cu o echipa, cu nume “grele” stef, silaghi,govor,babut,papici etc. etc. Unii din astia sunt cercetati de DNA, unii sunt la “faculta”.
  Daca in 4 ani asta se numeste realizare: 3 piete modernizate, si citeva strazi-curti asfaltate,niste termoizolari…
  PENTRU ASEMENEA SUSTINERE DE LA GUVERNUL USL(2012-2016), NUMAI ATAT S-A PUTUT PENTRU SATU MARE?
  DEMISIA DE ONOARE SI CU CAPUL SUS.

 20. Erika Prinzinger Răspunde

  La gara cu tine nemernicule!!!!!!!

 21. maghiar Răspunde

  Tu ai luptat pentru noi, indiferent de nationalitate sau religie? Cand?
  Cand i-ai dat cetatenie de onoare a patriarhului care n-are nici-o tangenta cu Satu Mare? Si nu i-ai dat episcopului catolic de Satu Mare sau celui reformat de Oradea care SUNT SATMARENI, nascuti si crescuti in orasul nostru!
  Cand tu si oamenii tai ati votat ca Satu Mare sa aiba SFINTI PROTECTORI, netinand cont de sensibilitatile tuturor protestantilor (reformati, lutherani, unitarieni, baptisti, adventisti etc.), a evreilor si a cetatenilor atei care nu cred in sfinti si netinand cont de ideea secularizarii?!
  Cand ai pus inscriptia exclusiv in limba romana pe monumentul victimelor inundatiilor si ai chemat doar preoti ortodocsi sa se roaga pentru ei, majoritatea carora au fost maghiari catolici sau reformati?!
  Cand ai ignorat si tu si viceprimarii tai toate evenimentele, aniversarile, festivitatile unguresti si nemtesti, nici macar un scurt mesaj nu ne-ai adresat niciodata cand am sarbatorit un eveniment?
  Cand ai fost primul dintre primarii satmareni care dupa castigarea alegerilor nu a oferit un post de viceprimar pentru reprezentantii comunitatii maghiare?

  TU ai fost si esti primarul tuturor, care lupta pentru toti cetatenii orasului? Tu nu ai luptat nici macar pentru romanii ortodocsi cum trebuia, pe restul le-ai ignorat, le-ai jignit sau chiar le-ai scuipat in fata!

 22. Libertate pentru Satu Mare Răspunde

  Abia astept sa fie duminica noaptea, sa-l vad pe acest chelios infrant in mod rusinos. Sa plece de la Primarie cu coada intre picioare, hotul naibii. Sa ne eliberam in sfarsit orasul. Coica a fost pentru Satu Mare un dezastru mai mare decat inundatiile din 1970.

 23. Coruptul Răspunde

  Mare jegos esti mai cheliosule. Din cauya asta avem drumuri de tot cacatul in Satu Mare. Sa te manance puscaria, escrocule!
  https://dreptatepentrusm.wordpress.com/2016/06/03/pentru-ca-nu-i%C2%ADau-iesit-smenurile-coica-lasa-drumurile-din-satu-mare-fara-intretinere/

 24. Nicolae Nicu Răspunde

  I-mi pare rau n-ai facut ce trebuia facut….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.