PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Ultim sunat cu emoții la Mihai Eminescu. Ploaia a dat peste cap planurile organizării festivității (FOTO)

Absolvenții Colegiului Național ”Mihai Eminescu” Satu Mare au avut astăzi festivitatea de închidere de an școlar, de ultim sunat, moment în care li s-a strigat, pentru ultima dată, numele din catalog.

Inițial, festivitatea urma să aibă loc în curtea liceului, însă ploaia i-a determinat pe organizatori să-și schimbe planurile și să se adapteze din mers. Astfel, festivitatea a avut loc în incinta sălii de festivități, unde au avut acces doar absolvenții, părinții și prietenii acestora fiind nevoiți să aștepte pe holurile școlii.

Toate cele șapte clase de a XII-a au intrat, rând pe rând, în sala de festivități, alături de diriginții lor, unde au fost întâmpinați de directorii școlii, Ioan Pop, respectiv Nicoleta Cherecheș. Aici au fost felicitați de conducerea școlii și de cadrele didactice, li s-a urat mult succes, după care șefii de promoție au înmânat cheia școlii elevilor de clasa a XI-a.

La final, au urmat felicitările venite din partea părinților, bunicilor, prietenilor și apropiaților absolvenților precum și nelipsitul buchet de flori.