Ultima actualizare: azi, 20:01

 

Locale

Ultim sunat cu emoții la Mihai Eminescu. Ploaia a dat peste cap planurile organizării festivității (FOTO)

eminescuAbsolvenții Colegiului Național ”Mihai Eminescu” Satu Mare au avut astăzi festivitatea de închidere de an școlar, de ultim sunat, moment în care li s-a strigat, pentru ultima dată, numele din catalog.

Inițial, festivitatea urma să aibă loc în curtea liceului, însă ploaia i-a determinat pe organizatori să-și schimbe planurile și să se adapteze din mers. Astfel, festivitatea a avut loc în incinta sălii de festivități, unde au avut acces doar absolvenții, părinții și prietenii acestora fiind nevoiți să aștepte pe holurile școlii.

Toate cele șapte clase de a XII-a au intrat, rând pe rând, în sala de festivități, alături de diriginții lor, unde au fost întâmpinați de directorii școlii, Ioan Pop, respectiv Nicoleta Cherecheș. Aici au fost felicitați de conducerea școlii și de cadrele didactice, li s-a urat mult succes, după care șefii de promoție au înmânat cheia școlii elevilor de clasa a XI-a.

La final, au urmat felicitările venite din partea părinților, bunicilor, prietenilor și apropiaților absolvenților precum și nelipsitul buchet de flori. 

4 comentarii

 1. Avram Calin Răspunde

  Proasta organizare , plan A – plan B

 2. Szollosi Jozsef Răspunde

  BAFTA MULTA LA EXAMENE TINERILOR!!!!!!

 3. Aurora Dodea Răspunde

  Inexistenta organizare as spune ,un haos total ,se putea inchiria o sala mult mai mare

 4. un vot Răspunde

  Rusine organizatorilor care nu au dorit sa fie bine!
  Pacat ca liceul cu cel mai mare prestigiu din judet nu a fost capabil sa ofere o varianta de rezerva in caz de ploaie (Filarmonica, Teatrul sau Casa de cultura a sindicatelor) astfel ca nici macar parintii nu s-au putut bucura de aceasta festivitate!!
  Speram sa nu se mai intample stimate domn director!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.