PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Accident soldat cu rănirea gravă a unui biciclist. Șoferul vinovat l-a dus la spital

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Tășnad au fost sesizați ieri seară, în jurul orei 19:50, cu privire la un accident rutier produs pe raza localități Blaja, județul Satu Mare. În urma verificărilor şi investigațiilor efectuate, s-a constatat faptul că, F. A.  de 30 ani, din localitatea Cean, județul Satu Mare,  care circula cu  autoturismul pe DJ 191, în localitatea Blaja, pe fondul conducerii imprudente, a virat la dreapta fără să se asigure corespunzător și l-a acroșat pe numitul D. C., de 50 ani, din municipiul Marghita,  județul  Bihor, care în calitate de biciclist circula regulamentar din direcția Cean spre Tășnad.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a biciclistului, care a fost transportat la spital pentru investigații de specialitate chiar de către conducătorul auto vinovat de producerea accidentului

 Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, totodată le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

 În cauză s-a întocmit dosar penal și se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.