PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Adrian Albu anunţă obiectivul PNL: un vot mai mult decât PSD-ul!

Viceprimarul Adrian Albu a afirmat astăzi într-o conferinţă de presă că obiectivul conducerii PNL este de a obţine un scor mai bun decât PSD-ul în judeţul Satu Mare la alegerile parlamentare din toamna acestui an.

Dacă noul preşedinte unic, Ionuţ Rus, nu spus că nu poate să spună la o zi de la numire care îi sunt ţintele pentru parlamentare, Adrian Albu a spus că există un singur ţel, de a depăşi PSD la număr de voturi.

“Chiar cu riscul de a-l contrazice puţin pe dl. preşedinte în prima întâlnire publică vreau să zic că avem un ţel pentru la toamnă, ţelul nostru simplu şi clar spus: un vot mai mult decât PSD-ul. Suntem într-o postură în care venim dintr-o poziţie inferioară în judeţ, uşor inferioară şi în România, 5% la nivel național nu pot fi până la urmă un handicap foarte mare, nici  în județ nu ne despart prea multe. Considerăm că printr-o activitate mai intensă și politică și la nivelul administrației vom încerca să le demonstrăm cetățenilor că se poate face și o altfel de politică, o politică adresată cetățeanului, o politică în care certurile și scandalurile nu își au locul, ci să ne aplecăm spre problemele omului de rând. Asta nu o vom face numai la toamnă ci o vom face în continuare pentru că este şi modul nostru de a gândi”, a declarat Albu.

El a fost întrerupt imediat de președintele unic, Ionuț Rus, care a lăsat să se înţeleagă că diferența aceasta de un vot este prea mică.