Ultima actualizare: ieri, 21:04
Locale

Adrian Albu anunţă obiectivul PNL: un vot mai mult decât PSD-ul!

adrian albuViceprimarul Adrian Albu a afirmat astăzi într-o conferinţă de presă că obiectivul conducerii PNL este de a obţine un scor mai bun decât PSD-ul în judeţul Satu Mare la alegerile parlamentare din toamna acestui an.

Dacă noul preşedinte unic, Ionuţ Rus, nu spus că nu poate să spună la o zi de la numire care îi sunt ţintele pentru parlamentare, Adrian Albu a spus că există un singur ţel, de a depăşi PSD la număr de voturi.

“Chiar cu riscul de a-l contrazice puţin pe dl. preşedinte în prima întâlnire publică vreau să zic că avem un ţel pentru la toamnă, ţelul nostru simplu şi clar spus: un vot mai mult decât PSD-ul. Suntem într-o postură în care venim dintr-o poziţie inferioară în judeţ, uşor inferioară şi în România, 5% la nivel național nu pot fi până la urmă un handicap foarte mare, nici  în județ nu ne despart prea multe. Considerăm că printr-o activitate mai intensă și politică și la nivelul administrației vom încerca să le demonstrăm cetățenilor că se poate face și o altfel de politică, o politică adresată cetățeanului, o politică în care certurile și scandalurile nu își au locul, ci să ne aplecăm spre problemele omului de rând. Asta nu o vom face numai la toamnă ci o vom face în continuare pentru că este şi modul nostru de a gândi”, a declarat Albu.

El a fost întrerupt imediat de președintele unic, Ionuț Rus, care a lăsat să se înţeleagă că diferența aceasta de un vot este prea mică.

9 comentarii

 1. Brătianu Răspunde

  Asta e citire de la alt mare liberal in viată: pușcăriașul gigi becali. Cum dau unii cu bâta în baltă nu se învață la școală. Totuși, Nicoară ce ma caută prin poze?

 2. Ionel M. Răspunde

  Cu o bună organizare la nivelul filalei, cu un mesaj naţional coerent, inclusiv unul de abolire a privilegiilor generate de legi speciale, cu un program bine structurat, obiectivul enunţat de domnul viceprimar poate fi atins.

 3. papagal vorbitor Răspunde

  Domnule doctor ce profesezi vanzand pepsi si bere la pet tu m-ai ai curajul sa deschizi gura ce ai facut in cei 4 ani de viceprimar in mandatul lui Ilyes-NIMIC ei bine ghici ce o sa faci in alti 4 ani in mandatul lui Gabor NIMIC asa ca asta esti tu un PAPAGAL VORBITOR. Cate voturi a adunat Cozma la primaria 4000 RUSINE cate voturi aveti in judet . GURA SI TRECI LA SOMN AI 4 ANI IN CARE POTI DORMI LA PRIMARIE ACUU CA AI SI MASINA SI SOFER CE ITI STA LA DISPOZITIE. DAR ORICUM NU ESTI PE ACOLO

 4. john Răspunde

  bine zic papagal vorbitor, e un fripturist si oportunist si albu asta, se pare ca nu e alb-alb e mai mult fekete( negru)

 5. mama Răspunde

  Avand un Gabor, un Albu si o Feher la primarie, o sa vedea, noi cetatenii, viata in roz. Va fi durere, pe care o vom simti tot noi, cetatenii. Sa ne ajute DUMNEZEU.

 6. Vaslahu Răspunde

  Uitativa la moaca indivdului asta oameni buni cata ura emana.
  Nu are el treaba cu primaria,cu binele obstei el uraste pe toti care nu gandesc ca el.
  Din pacate un asemenea speciment ocupa fotoliul de VICEPRIMAR.

 7. Vasile Roats Răspunde

  Individul asta e un fariseu frustrat, dar are dreptate. Cu votul lui, Psd va castiga. Stie tot orasul ca e un fripturist care are un singur gand, sa bata aiurea din gura si sa isi mentina nevasta in functie! Prietenii stiu de ce!

 8. monica Răspunde

  in Curtuius, Lucian Blaga, avem cartier occidental! pe proiect PSD!
  Liberalii nu au fost in stare sa initieze un proiect de trotuar pe B-dul Lucian Blaga! Rusinica!!!
  jos LIBERALIIIII!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Ionuţ Rus îi chemă înapoi în PNL Satu Mare pe toţi liberalii plecaţi

Noul preşedinte unic al PNL Satu Mare, Ionuţ Rus, le-a transmis tuturor liberalilor plecaţi de-a lungul timpului din partid că...

Închide