PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Coliziune între un BMW și Volkswagen. Șoferul BMW-ului era beat

Pe strada Ștefan cel Mare din oraşul Tășnad, conducătorul auto M. G. de 49 ani, din Cluj Napoca, conducând autoturismul marca BMW, pe fondul neadaptării vitezei în curbă, a pierdut controlul asupra direcției de mers şi a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu autoturismul marca Volkswagen, condus de S. C., de 20 ani , din comuna Nimigea, sat Mocod, județul Bistrița Năsăud.

În urma evenimentului rutier produs sâmbătă, 9 iulie, la ora 18:40, a rezultat rănirea ușoară a unui tânăr de 17 ani, pasager în autoturismul marca Volkswagen. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie alcoolică de 1,17 mg/l alcool pur în aer expirat în cazul lui M. G., iar în cazul lui S.C. rezultatul fiind negativ.

Ambilor conducători auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală şi vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Satu Mare