Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Coliziune între un BMW și Volkswagen. Șoferul BMW-ului era beat

accident_bmwPe strada Ștefan cel Mare din oraşul Tășnad, conducătorul auto M. G. de 49 ani, din Cluj Napoca, conducând autoturismul marca BMW, pe fondul neadaptării vitezei în curbă, a pierdut controlul asupra direcției de mers şi a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu autoturismul marca Volkswagen, condus de S. C., de 20 ani , din comuna Nimigea, sat Mocod, județul Bistrița Năsăud.

În urma evenimentului rutier produs sâmbătă, 9 iulie, la ora 18:40, a rezultat rănirea ușoară a unui tânăr de 17 ani, pasager în autoturismul marca Volkswagen. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie alcoolică de 1,17 mg/l alcool pur în aer expirat în cazul lui M. G., iar în cazul lui S.C. rezultatul fiind negativ.

Ambilor conducători auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală şi vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.