PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Doar proștii stau la coadă. ”Deștepții” s-ar putea trezi cu permisul suspendat (FOTO&VIDEO)

Așa după cum scriam ieri, intrarea și ieșirea în/din municipiul Satu Mare înspre Carei este blocată din cauză lucrărilor pe care cei de la Dedeman le fac pentru construirea unui sens giratoriu la intrarea în parcarea magazinului.

În zonă, circulația se desfășoară pe un singur fir, astfel că se formează cozi imense de autovehicule, iar șoferii sunt obligați să stea zeci de minute în așteptare.

Printre ei sunt, însă, unii care se cred mai deștepți, așa cum se poate observa din imaginile video postate de Facebook de fotografii vigilenţi de la Idiot Drivers SM. În aceste imagini se vede cât se poate de clar cum mai mulți șoferi trec linia continuă, depășesc coloana de mașini și se bagă, cu nerușinare în față. Ceva de genul: ”Doar proștii stau la coadă”.

Imaginile prezentate sunt o dovadă cât se poate de clară că regulile de circulație au fost flagrant încălcate cu nerușinare, iar polițiștilor rutieri sătmăreni li se oferă practic pe tavă infracțiunea. Sunt cel puțin două motive pentru ca acestor șoferi să li se suspende permisul.