Ultima actualizare: ieri, 19:30
Locale

Doar proștii stau la coadă. ”Deștepții” s-ar putea trezi cu permisul suspendat (FOTO&VIDEO)

depasire interzisaAșa după cum scriam ieri, intrarea și ieșirea în/din municipiul Satu Mare înspre Carei este blocată din cauză lucrărilor pe care cei de la Dedeman le fac pentru construirea unui sens giratoriu la intrarea în parcarea magazinului.

În zonă, circulația se desfășoară pe un singur fir, astfel că se formează cozi imense de autovehicule, iar șoferii sunt obligați să stea zeci de minute în așteptare.

Printre ei sunt, însă, unii care se cred mai deștepți, așa cum se poate observa din imaginile video postate de Facebook de fotografii vigilenţi de la Idiot Drivers SM. În aceste imagini se vede cât se poate de clar cum mai mulți șoferi trec linia continuă, depășesc coloana de mașini și se bagă, cu nerușinare în față. Ceva de genul: ”Doar proștii stau la coadă”.

Imaginile prezentate sunt o dovadă cât se poate de clară că regulile de circulație au fost flagrant încălcate cu nerușinare, iar polițiștilor rutieri sătmăreni li se oferă practic pe tavă infracțiunea. Sunt cel puțin două motive pentru ca acestor șoferi să li se suspende permisul.

Pearl Beauty Center

4 comentarii

 1. Dan Răspunde

  Nu inteleg unde e politia rutiera si de ce nu isi fac treaba. In intersectia de la Burdea e un haos total si sunt sigur ca ar ajuta sa fie dirijata circulatia de catre un agent. Langa viitorul Dedeman ar trebui inca un echipaj care sa ii sanctioneze pe cei care incalca regulile de circulatie.

  • Fara Cap Răspunde

   Ei stiu sa scrie doar amenzi pentru depasirea vitezei legale, nepurtarea centurii de siguranta, vorbitul la telefon si din an in pasti cate o neacordare de prioritate la pietoni restul sunt de domeniul SF-ului. Acestea putandu-se aplica doar cand stau la panda.

   Dirijat? Da ce sunt ei dirijori la filarmonica?
   Vezi-ti de treaba, ei sunt intelectuali domnule cu prestante si filme cu vacante pe Coasta de Azur.
   Nu se coboara la nivelul ala, dupa cum nu stiu nici 2 masuratori sa faca in cazul unui accident. Blocheaza drumul 2 ore.

  • radu Răspunde

   Politia dirijeaza la Burdea doar cand merge semaforul si traficul este normal, in rest este prea greu sa faca ceva.

 2. tomi Răspunde

  politia rutiera in sm = NULA, ei stiu si se pricep doar cu radarul la limitari de 50 la h, altceva = NULA, sau n = cu p.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.