PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Mesaj către “Mafia” de la Draxlmaier: Daţi-le salarii mai bune!

Vicepreședintele Sindicatului Liber al Lucrătorilor din Cablaje, Gheorghiță Bica, format de muncitorii de la Draxlmaier din Pitești, care încearcă să își deschisă un punct și în Satu Mare a transmis pe facebook un mesaj extrem de dur conducerii de la noi.

Bica a distribuit materialul publicat ieri de PortalSM cu privire la racolarea disperată a celor de la Draxlmaier și spune că aici s-a format o mafie care lucrează pentru ea, nu pentru companie.

Redăm mesajul liderului sindical:

“E tipic ” Lagărului ” de la Drm Satu Mare !!! Aici există o f. mare fluctuație de personal , datorită condițiilor de muncă , salariilor , stresului , etc , dar și atitudiniilor și comportamentului personalului de conducere , începând de la maiștri pâna la vârful “piramidei mafiote ” care există în firmă . Dl director Ghiță ar trebui , spun ar trebiu să se trezească , dacă nu dorește să rămână un anonim . “Mafia” din conducerea companiei “lucrează” ptr ea , nu ptr companie . Sindicatul e singurul care poate schimba totul în această companie . Angajați din sectorul direct productiv vor avea șansa reală de a schimba în bine această situație dezastruoasă din companie . Oameni buni , vremea “răfuielilor” se apropie . Totul depinde voi . Veniți alături de colegii dvs în organizația sindicală ! Sindicatul este al muncitorilor , nu al șefilor ce compun Cosa Nosttra . Spunea cineva într-un comentariu , citez : ” Comportati-va in mod civilizat cu muncitorii si dati-le salarii mai bune daca vreti ca ei sa munceasca la voi in fabrica . “” 
Subscriu ., dar și adaug : Sunt Angajat și NU “”SCLAV”” !!! 
UNITATE ȘI SOLIDARITATE!!!”.

Aşteptăm şi punctul de vedere al conducerii Draxlmaier Satu Mare cu privire la aceste acuzaţii.