PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Pataki către pensionari: ”Nu o să vă folosim așa cum ați fost folosiți de multe ori”

Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, le-a transmis astăzi pensionarilor sătmăreni, în cadrul ședinței Comitetului Consultativ  de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice, că instituția pe care o conduce își dorește să fie un partener corect asociațiilor de pensionari din județ, și că vârstnicii nu vor mai fi folosiți așa ca și până acum.

”Nu o să vă folosim așa cum ați fost folosiți, din păcate, de multe ori. Deschidem o nouă filă, putem fi parteneri corecți, nu o să vă amăgim cu promisiuni de care nu ne putem ține și nu sunt de competența administrației publice locale. Pur și simplu o să încercăm să generăm facilități pentru categoria pe care o reprezentați cu cinste de foarte mult timp”, a precizat Pataki.

În linii mari, același a fost și mesajul transmis de viceprimarul Adrian Albu, prezent și el la această ședință.

Tot cu aceeași ocazie, Pataki Csaba le-a spus pensionarilor că vor trebui să-și întocmească un plan de activități pentru anul viitor în care să fie prevăzute și sumele pe care le solicită pentru organizarea acestora, astfel încât asociațiile de pensionari vor ști încă de la începutul anului pe ce fonduri se pot baza.