Ultima actualizare: azi, 14:17
Locale

Pataki către pensionari: ”Nu o să vă folosim așa cum ați fost folosiți de multe ori”

pataki pensionariPreședintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, le-a transmis astăzi pensionarilor sătmăreni, în cadrul ședinței Comitetului Consultativ  de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice, că instituția pe care o conduce își dorește să fie un partener corect asociațiilor de pensionari din județ, și că vârstnicii nu vor mai fi folosiți așa ca și până acum.

”Nu o să vă folosim așa cum ați fost folosiți, din păcate, de multe ori. Deschidem o nouă filă, putem fi parteneri corecți, nu o să vă amăgim cu promisiuni de care nu ne putem ține și nu sunt de competența administrației publice locale. Pur și simplu o să încercăm să generăm facilități pentru categoria pe care o reprezentați cu cinste de foarte mult timp”, a precizat Pataki.

În linii mari, același a fost și mesajul transmis de viceprimarul Adrian Albu, prezent și el la această ședință.

Tot cu aceeași ocazie, Pataki Csaba le-a spus pensionarilor că vor trebui să-și întocmească un plan de activități pentru anul viitor în care să fie prevăzute și sumele pe care le solicită pentru organizarea acestora, astfel încât asociațiile de pensionari vor ști încă de la începutul anului pe ce fonduri se pot baza. 

8 comentarii

 1. matroz Răspunde

  Domnule Presedinte,nu cumva faceti afirmatii hazardate la adresa unei intregi categorii sociale?
  Ati putea explica cum au fost folositi pensionarii sau asociatiile lor?
  Daca au fost folositi,enumerati avantajele de care s-au bucurat si cum au fost ele acordate!
  Nu cumva asta este o amenintare destul de ferma ca problemele lor nu vor fi ascultate de catre d-voastra pentru ca au indraznit sa aiba o alta parere decat onoratul prezidiu ce arunca cu acuze impotriva unor cetateni ,pana la urma egali voua?
  Pacat ca nu vad niciun reprezentant al pensionarilor prezent la minunata d-voastra intalnire!!!
  Prezenti fiind nu v-au aratat obrazul,nu v-au lasat sa vorbiti singur si sa plece?
  Si lor RUSINE!!!
  Ce-ati zice de o plangere penala pentru defaimare?

 2. ardelean Răspunde

  Cu cotizatiile la preoti cum va fi in mandatul dumneavoastra? Ca deja alde Socolan si Nastai isi trimit nevestele sa coafura si pedichiura, sa fie pregatite pe cand e nevoie… , dar desigur, nu gratis. Dar va puteti baza pe ele, la fel cum.a facut si fostul vicepres,

 3. Mihnea Răspunde

  DLe presedinte, va rugam terminati odata cu parazitarea banilor publici de catre aceste asociatii….le-au ajuns chermezele si excursiile prin toata Europa. Si ajunge si cu toate gratuitatile…sau ei sunt mai egali ca simplii lucratori? nu va lasati dus de nas si dvs de asazisii lideri ai pensionarilor, si nici de cei ai rromilor….va vor trada la prima ocazie,

 4. ardelean Răspunde

  Dle presedinte , mai lasati pensionari si aplecati-va spre chestiuni mau urgente cum ar fi de exemplu schimbarea conducerii Spitalului Judetean unde tocmai a murit o persoana de cca 30 de ani ca nu aveau chef sa lucreze cei de la urgenta . In timpul asta dna manager face chefuri si pune fotografii pe fbook de bine ce-i merge ,

 5. lajos Răspunde

  Domnule presedinte ! De ce nu ne prezentati o stare de fapt ce este in CJ ca si dl. Coica cind a preluat primaria ??????????????????

  • matroz Răspunde

   @laios:pai mai bade,daca ar avea ceva ,tu crezi ca iudeomereua s-ar fi abtinut si nu mai adauga o zi la intalnirea ungurilor de dincolo de Tisa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.