PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Podul Decebal a fost închis pe jumătate. Circulația a fost paralizată (FOTO)

Inevitabilul s-a întâmplat. Podul Decebal a fost închis pe jumătate, lucru ce a determinat paralizarea circulației rutiere în partea stângă a Someșului.

Închiderea a două sensuri de circulație pe Podul Decebal a paralizat, la propriu, circulația din municipiul Satu Mare în partea stângă a Someșului. De exemplu, drumul din Micro 17 până în Centru, care în mod normal este făcut în 3-4 minute, în această dimineață s-a făcut în 40 de minute.

S-a ieșit foarte greu din cartierele Micro 17, Soarelui și Carpați I. Traficul pe bulevardul Lucian Blaga s-a desfășurat foarte încet. A fost nevoie de 20 de minute pentru a fi parcursă distanța dintre sensul giratoriu de la intersecția cu strada Păuleștiului și cel de la intersecția cu strada Independenței.

Pe sătmărenii care în această dimineața au trecut podul spre Centru, îi așteaptă alte zeci de minute de calvar după-amiază, când se vor întoarce acasă.

Cum lucrările de reabilitare a Podului Decebal vor dura cinci săptămâni doar pentru o parte, și foarte probabil alte cinci săptămâni pe cealaltă parte, sătmărenii trebuie să se înarmeze cu multă răbdare.