Ultima actualizare: azi, 09:48
Locale

Podul Decebal a fost închis pe jumătate. Circulația a fost paralizată (FOTO)

circulatie paralizata satu mareInevitabilul s-a întâmplat. Podul Decebal a fost închis pe jumătate, lucru ce a determinat paralizarea circulației rutiere în partea stângă a Someșului.

Închiderea a două sensuri de circulație pe Podul Decebal a paralizat, la propriu, circulația din municipiul Satu Mare în partea stângă a Someșului. De exemplu, drumul din Micro 17 până în Centru, care în mod normal este făcut în 3-4 minute, în această dimineață s-a făcut în 40 de minute.

S-a ieșit foarte greu din cartierele Micro 17, Soarelui și Carpați I. Traficul pe bulevardul Lucian Blaga s-a desfășurat foarte încet. A fost nevoie de 20 de minute pentru a fi parcursă distanța dintre sensul giratoriu de la intersecția cu strada Păuleștiului și cel de la intersecția cu strada Independenței.

Pe sătmărenii care în această dimineața au trecut podul spre Centru, îi așteaptă alte zeci de minute de calvar după-amiază, când se vor întoarce acasă.

Cum lucrările de reabilitare a Podului Decebal vor dura cinci săptămâni doar pentru o parte, și foarte probabil alte cinci săptămâni pe cealaltă parte, sătmărenii trebuie să se înarmeze cu multă răbdare. 

13 comentarii

 1. cristi35 Răspunde

  Exista bicicleta, este vara, mai sanatos si mai rapid, trebuie sa facem cu totii sacrificii nu numai autoritatile..traim impreuna si este benificiul tuturor sa se faca treaba. cine nu are rabdare si carcotasii sa-si cumpere elicopter.

  • Fara Cap Răspunde

   Autoritatile fac sacrificii? Serios?
   Enumera cateva sa nu murim prosti.

   Traim impreuna doar ca ei traiesc de pe banii furati de la noi. Asa ca ciocul mic cu aparatul autoritatilor, asta daca nu faci parte dintre ei explicandu-se atitiudinea ta defesiva.

  • radu Răspunde

   Da exista bicicleta, eu o folosesc de saptamana asta, dar in oras lipsesc rastelele. Oriunde mergi in centru nu ai unde sa legi bicicleta. Lipsesc rastelele la institutii si magazine

  • radu Răspunde

   In Germania gasesti rastele si la biserica

 2. costel Răspunde

  demisia GABORKO, DEMISIA VLAD FLORENTIN SI PREFECTU RADU BUD, unde este politia romana sta la aer conditionant prin birouri??? este inadmisibi sa stai cate o ora sa treci podul, dimineata la 7 nu era pic de muncitor pe pod si la 4 o sa mearga acasa ca si directorii si noi fraierii de soferi sa tragem pentru trantorimea lor,sa lucreze si noaptea si uite asa nu vor fi 10 saptamani de santier, ca in ritmul asta ne prinde si mos craciun cu podul neterminat!

 3. sad Răspunde

  momentan 50% din cadrele de Politie sut in conecediu, cei noi angajati inca nu stunt capabil. La C.J. angajati, consilieri lucreaza la jumtate de norma este sezon de vara, doar cei de rand stau pana la terminarea programului. Astfel nu avem posibilitatea de a verifica, organiza, monitoriza, traficul, problemele, lucrarile.
  P.S Gobico cauta pe internet poze cu Coica in Italiza sa stie sie le daca peaca luna asta, ca nu prea ii place in haousul acesta. 🙂
  Sfat; mergeti cu toti in concediu cel putin 10 saptamani , asa va fi mai bine 🙂

 4. tibor Răspunde

  Eu nu situ ce vreti? Daca se face ceva in orasul nostru NU Va Convine,daca nu se face nimic si atunce avem nemultumir!!!

  • costel Răspunde

   daca se face sa se faca cu cap nu asa de ochii lumii si de mantuiala ca au zis prima oara in 5 sapt ok ne chinuim o luna dar acuma au ajuns la 2 luni si e numa inceputul, ne prinde mikulasu tot cu podu in santier tine-ti minte ce va spun, asta aviz aparatorilor noii conduceri de la primarie care se ocupa de lucruri slabe si marunte ince de la inceputul mandatului

   • Ata Răspunde

    A 3-a zi se lucreaza … nu sunteti putini pesimisti? E mai bine sa trecem prin gropi?

 5. sad Răspunde

  Nu ai inteles nimic! In orasul acesta nu sa facut mare lucru , iar ce sa facut sa facut doar sa inchida gura oamenilor.
  De 10 ani cel putin se promite cel mai mare fast ca se face al 3-lea pod sau al 4-lea. Si pana la urma pe vremea lui Iles a reusit sa reabiliteze podul Decebal si Golescu dar nici de cum sa construiasca inca un pod.Coica a reusit sa faca un sens giratoriu dar al 3-lea pod nu dar a inceput sa demareze inca odata reabilitarea podului. De atunci fluxul de masini a crescut, cetatenii asteapta, si toate sunt cum au fost. Si ajungi la concluzia ca nu se face nimic. Ce se face acum este un “nimic” de intretinere nu de modernizare sau constructie.

 6. M Răspunde

  Ce se facem daca suntem prosti??? am fost avertizati din timp, dar am uitat ca exista transport in comun si mers pe jos, doara suntem oameni moderni, nu cumva sa mergem 2 km pe jos.

  • matroz Răspunde

   @M:si zici sa folosim transportul in comun pentru trecerea pe pod?Dar biciclistii au voie sa circule in zona centrala?
   Pentru cei ce vin in oras cu masinile,de ce nu gasim un loc de parcare suficient si sa nu intre in oras:Stadionul Unio,Somesul spatiile virane pe malul drept?
   Tp in comun e al orasului,de nu suplimentam traseele si mijloacele de transport din aceste puncte spre cele doua maluri?

 7. Unguru -roman Răspunde

  De ce nu se lucrează în 3 schimburi pt reparații. E vara, cald se poate lucra si noaptea!!! Așa poate termina in 5 săptămâni!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.