PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Accident mortal în județ. O mamă și fiul acesteia, de 10 ani, au decedat (FOTO)

Un grav accident de circulație, soldat cu decesul a două persoane, mamă și fiu, s-a produs astăzi, în jurul orei 17.15 în localitatea Băbășești, din județul Satu Mare.

Aflându-se la volanul unui autoturism, un tânăr de 21 de ani, din Baia Mare, a pierdut controlul mașini într-o curbă și s-a răsturnat într-un șanț de pe marginea drumului.

În mașină, în afară de tânărul de la volan, se mai aflau încă trei persoane, adică un bărbat, o mamă și copilul acesteia.

Paramedicii de pe ambulanță au reușit să-l resusciteze pe bărbatul aflat în dreapta șoferului și au reușit să-l salveze și pe tânărul aflat la volan. Nu au mai putut face însă nimic pentru femeia de 42 de ani, și fiul acesteia, în vârstă de doar 10 ani, aflați pe bancheta din spate, decât să le constate decesul.

Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii, iar polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii exacte a mecanismului producerii evenimentului rutier. În cauză s-a întocmit un dosar penal.
Se pare că viteze excesivă a fost principala cauză a producerii accidentului.