PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Accidentul în care au murit Saska şi Ahmed. Detalii din anchetă

Televiziunea Română a dat publicictății astăzi unele detalii din ancheta poliţiştilor despre accidentul în care au decedat studenţii sătmăreni Alexandra Saška Sotirov și Iosif Ahmed.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 6 dimineaţa, pe DN 1, într-o zonă unde autostrada Orăştie-Sibiu este închisă din cauza problemelor apărute în urma construcţiei.

“Cei doi tineri se întorceau de pe litoral şi se îndreptau spre Satu Mare. Din imaginile de pe camera de supraveghere de la o benzinărie reiese că la volanul autoturismului se afla tânăra de 20 de ani. Din motive necunoscute, aceasta a părăsit partea carosabilă, a lovit un cap de pod şi s-a răsturnat într-o râpă. Este doar una din ipotezele producerii accidentului. Anchetatorii nu exclud ca maşina celor doi să fi fost lovită de o alta”, precizează sursa citată.

Cu aproximativ 45 de minute înainte de accident, ei au oprit la o benzinărie unde au alimentat. Au fost filmaţi de camerele de supraveghere. Era ora 5 dimineaţa.

Trupurile celor doi au fost găsite în afara masinii, după 9 ore, de un cioban.

Tronsonul de drum dintre Săliste şi Cunţa este un calvar pentru şoferi. Săptămânal, în această zonă, sunt zeci de tamponări sau accidente grave.

Sursa FOTO: Adevărul