Ultima actualizare: azi, 10:57
DRM
Locale

Accidentul în care au murit Saska şi Ahmed. Detalii din anchetă

accident sibiu saska si ahmed (4)Televiziunea Română a dat publicictății astăzi unele detalii din ancheta poliţiştilor despre accidentul în care au decedat studenţii sătmăreni Alexandra Saška Sotirov și Iosif Ahmed.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 6 dimineaţa, pe DN 1, într-o zonă unde autostrada Orăştie-Sibiu este închisă din cauza problemelor apărute în urma construcţiei.

“Cei doi tineri se întorceau de pe litoral şi se îndreptau spre Satu Mare. Din imaginile de pe camera de supraveghere de la o benzinărie reiese că la volanul autoturismului se afla tânăra de 20 de ani. Din motive necunoscute, aceasta a părăsit partea carosabilă, a lovit un cap de pod şi s-a răsturnat într-o râpă. Este doar una din ipotezele producerii accidentului. Anchetatorii nu exclud ca maşina celor doi să fi fost lovită de o alta”, precizează sursa citată.

Cu aproximativ 45 de minute înainte de accident, ei au oprit la o benzinărie unde au alimentat. Au fost filmaţi de camerele de supraveghere. Era ora 5 dimineaţa.

Trupurile celor doi au fost găsite în afara masinii, după 9 ore, de un cioban.

Tronsonul de drum dintre Săliste şi Cunţa este un calvar pentru şoferi. Săptămânal, în această zonă, sunt zeci de tamponări sau accidente grave.

Sursa FOTO: Adevărul

4 comentarii

  1. Fara Cap Răspunde

    https://youtu.be/p4GITzAoixs?t=28s Cam asa zbori din masina cand nu ai centura pusa

  2. maimaremirarea Răspunde

    Dacă drumul este aşa de periculos, ce se face pentru a se evita accidentele???????????????????????

  3. Satmarean Răspunde

    Fiecare dacă am fi responsabili la volan nu s-ar întâmpla atâtea accidente cu victime. De mergi prin tara te miri cum conduc unii!!! Nu stiu unde se grăbesc de se riscă atât si mai pun si pe alții nevinovați în pericol!!! Acolo unde e mai multă civilizație și unde tot vb ca dorim să ajungem dacă scrie ca trb să mereu cu 50 km/h atunci cu 50 merg toți și atunci nu se pot întâmpla tragedii. Dar la noi…..e 50 pai eu sunt șmecher am masina tare si ma grăbesc,merg cu ….120!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Trăsnetele de miercuri seara au provocat mai multe incendii în Satu Mare

Furtuna cu trăsnete din cursul zilei de ieri a provocat numeroase incendii în județul Satu Mare, dar a și rupt...

Închide