PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Pregătiri de proteste! Locuitorii din zona Codrului vor ieşi în drum (FOTO)

Pregătiri de proteste. Locuitorii din zona Codrului vor să organizeze o acţiune de protest, revoltaţi de starea jalnică în care a ajuns drumul Satu Mare – Amaţi – Homoroade.

Unul dintre loclnici, Mircea Flontas, a anunţat pe pagina sa de facebook că pregteşte un protest pe data de 11 septembrie la pădurea de lângă Poligonul Tătăşăşti, unde sunt invitaţi toţi cei care circulă pe acest drum.

“Rugam pe toti cetatenii judetului Satu Mare si mai ales pe cei de pe ruta Amati-Solduba,sa ne sustina la organizarea meetingului care va avea loc la padurea din Tatarasti,langa poligonul militar,duminica pe data de 11.09.2016 pt. inceperea lucrarilor asfaltarii soselei de pe ruta mentionata mai sus,avand in vedere ca bani alocati pt aceasta lucrare se vor pierde in urmatoarea luna de zile!!! Va astept asteptam pe toti la ora 10!!! Domnilor,pozele atasate sunt aflate doar pe o distanta de 10 metri pe aceasta sosea numita deja de oamenii de pe aceasta ruta (AUTOSTRADA CODRULUI)!!!”, a scris sătmăreanul revoltat.

Postarea sa are deja zeci de distribuiri.