Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

Pregătiri de proteste! Locuitorii din zona Codrului vor ieşi în drum (FOTO)

drum homoroade (6)Pregătiri de proteste. Locuitorii din zona Codrului vor să organizeze o acţiune de protest, revoltaţi de starea jalnică în care a ajuns drumul Satu Mare – Amaţi – Homoroade.

Unul dintre loclnici, Mircea Flontas, a anunţat pe pagina sa de facebook că pregteşte un protest pe data de 11 septembrie la pădurea de lângă Poligonul Tătăşăşti, unde sunt invitaţi toţi cei care circulă pe acest drum.

“Rugam pe toti cetatenii judetului Satu Mare si mai ales pe cei de pe ruta Amati-Solduba,sa ne sustina la organizarea meetingului care va avea loc la padurea din Tatarasti,langa poligonul militar,duminica pe data de 11.09.2016 pt. inceperea lucrarilor asfaltarii soselei de pe ruta mentionata mai sus,avand in vedere ca bani alocati pt aceasta lucrare se vor pierde in urmatoarea luna de zile!!! Va astept asteptam pe toti la ora 10!!! Domnilor,pozele atasate sunt aflate doar pe o distanta de 10 metri pe aceasta sosea numita deja de oamenii de pe aceasta ruta (AUTOSTRADA CODRULUI)!!!”, a scris sătmăreanul revoltat.

Postarea sa are deja zeci de distribuiri.

4 comentarii

  1. ardelean Răspunde

    probleme in Codru? cum asa? ca io am intelds ca acolo totul e in regula, sub coordonarea jupanului Petric, tatal napastuitilor din zona. ba chiar analiza posibilitatea declararii zonei ca fiind defavorizate…asa, ca o idee, sa-i mai scuteasca de impozite. si acum aflu ca autostrada e cu gropi? interesant, cineva vinde gogosi…acuma ma intreb si io, protestatarul sau domnul deputat Petric? ca sigur nu gropile l-au votat pentru parlament, ci tocmai aia care-si rup masine. si atunci, ce io apucat acuma sa scandeze? ca “autostrada” aia, la fe ca cea a Oasului, e as de cand ma stiu eu sofer?

  2. Pcr Răspunde

    Azi am Fost pe autostrada codrului ,este dezastru ,,,

  3. Popoliticus Răspunde

    Face amu Pataky drumu nu ti teme, il si vopseste in verde alb si rosu. Sa vezi acum in judet totul va fi lapte si miere.
    ))))

  4. Intrebareintrebatoare Răspunde

    PSD face lobby sa se faca protest, cel mai probabil.
    Cetatenii uita ca drumul trebuia facut pe timpul lui Stef si a aliatilor din PSD, si ca reabilitarea e blocata de firma de casa a PSD, Tehnic Asist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.