PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Acesta este BMW-ul. Şoferul care a provocat accidentul de la Carei, prins (FOTO)

Şoferul care a a lovit maşina unei pizzerii din Carei şi a fugit de la locul faptei a fost prins în urma mobilizării careienilor pe facebook.

“Deci oameni buni, va multumim tuturor celor care ne sprijiniti in gasirea autorului, celor care distribuiti postarea sau ne trimiteti informatii. Haideti sa pornim de la premiza ca se poate intampla oricui acest incident, singurul lucru care il dorim noi este sa vina sa spuna ca a gresit si facem intelegere ameabila. Orice persoana care stie detalii sau il cunoaste nu trebuie sa ne dea noua detalii, este mai intelept sa il convinga sa vina sa isi asume fapta sa.
Haideti sa dovedim ca suntem intradevar o comunitate si macar in momente de acest fel stim sa ne ajutam unul pe celalalt. Se pare ca acest BMW ar fi cauzat accidentul. Sa vedem daca cunoaste cineva detalii. Multumim”, este anunţul postat pe facebook de reprezentanţii pizzeriei.

Amintim că mașina de livrări a fost găsită lovită în această dimineață, în timp ce era parcată în fața localului, iar proprietarii caută făptașul care a părăsit locul accidentului. 

”Azi dimineata, masina de livrari la domiciliu al Restaurantului …. a fost grav avariata. Rugam pe aceasta cale autorul sa se prezinte pentru rezolvarea situatiei. Eventual daca au fost martori ai evenimentului sa sune la telefon: 0747865627. Va multumim”, se arată într-o postare pe contul de Facebook Carei Line, însoțită de aceste fotografii.