PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Vicepremierul Dîncu, la Draxlmaier. Degeaba, n-a aflat nimic despre muncitori (FOTO)

Vicepremierul Vasile Dîncu, însoțit de deputatul Forumului Democrat al Germanilor din România, Ovidiu Ganţ, de prefectul Radu Bud și viceprimarii Adrian Albu și Doina Feher, a efectuat ieri o vizită în cea mai mare fabrică din județ, Draxlmaier Satu Mare. Delegația a fost întâmpinată de directorul general tehnic al fabricii, Sorin Ghiţă, şi de Ioan Cîmpean, reprezentantul salariaților fabricii.

Vicepremierul Dîncu s-a plimbat prin fabrică, a inspectat investiile făcute aici, dar nimeni nu a suflat nicio vorbă despre ceea ce se întâmplă în fabrică cu muncitorii.

Angajații au spus că înainte de vizita făcută de Dîncu, în toată fabrica s-a făcut curățenie generală, iar intinerarul a fost în așa fel făcut încât să nu intre în contact cu muncitorii. De asemenea, au fost evitate zonele fierbinți din fabrică. De fapt, nici muncitorii nu au avut curaj să se apropie de vicepremier.

Astfel că vizita lui Dîncu în fabrică a fost degeaba deoarece nu a aflat nimic din ceea ce se întâmplă cu muncitorii în această fabrică pentru că nimeni nu a avut nici curajul, dar nici posibilitatea să-i sta de vorbă cu vicepremierul.