Ultima actualizare: ieri, 21:42
Locale

Vicepremierul Dîncu, la Draxlmaier. Degeaba, n-a aflat nimic despre muncitori (FOTO)

dincu-la-drexi1Vicepremierul Vasile Dîncu, însoțit de deputatul Forumului Democrat al Germanilor din România, Ovidiu Ganţ, de prefectul Radu Bud și viceprimarii Adrian Albu și Doina Feher, a efectuat ieri o vizită în cea mai mare fabrică din județ, Draxlmaier Satu Mare. Delegația a fost întâmpinată de directorul general tehnic al fabricii, Sorin Ghiţă, şi de Ioan Cîmpean, reprezentantul salariaților fabricii.

Vicepremierul Dîncu s-a plimbat prin fabrică, a inspectat investiile făcute aici, dar nimeni nu a suflat nicio vorbă despre ceea ce se întâmplă în fabrică cu muncitorii.

Angajații au spus că înainte de vizita făcută de Dîncu, în toată fabrica s-a făcut curățenie generală, iar intinerarul a fost în așa fel făcut încât să nu intre în contact cu muncitorii. De asemenea, au fost evitate zonele fierbinți din fabrică. De fapt, nici muncitorii nu au avut curaj să se apropie de vicepremier.

Astfel că vizita lui Dîncu în fabrică a fost degeaba deoarece nu a aflat nimic din ceea ce se întâmplă cu muncitorii în această fabrică pentru că nimeni nu a avut nici curajul, dar nici posibilitatea să-i sta de vorbă cu vicepremierul.

7 comentarii

 1. unu Răspunde

  va zic eu cum a fost Dancu a intrat prin fata a mers prin depozit a intrat chiar la intrarea in hala 2 unde l-au asteptat doi pupincuristi dupa care tot prin depozit au mers in hala 3 unde s-au oprit la capatul liniei de productie si au plecat nimeni nu a zis de salar sau ca nu sunt muncitori, au avut grija asa zisi reprezentanti in frunte cu campian ioan

  • Fara Cap Răspunde

   Ce treaba are vicepremierul cu o companie privata?

   Vreti sa vina si sa va tina de manuta cand mergeti la Resurse Umane sa cereti mai multi bani sau cand mergeti la ITM sa ziceti ca sunteti supraexploatati?

   Pun pariu ca jumatate din voi nici nu stiti ce sarcini si atributii aveti in fisa postului dar va smiorcaiti in stanga si dreapta.
   In Germania daca nu ii scris alb pe negru ca el trebuie sa faca curatenie nu iti va lua niciodata matura in mana.

   • Gyurika Răspunde

    Foarte corect! Nu e instituția statului iar muncitorilor dacă nu le place pot pleca, nu cred că stă cineva cu mitraliera la poarta. Dacă rămân însă, atunci sa își respecte locul de muncă, cum o fi el, bun sau mai puțin bun. Dacă se mută fabrica oare le va fi mai bine? Credeți că ciumatul Dancu e curios de muncitorii aia dacă el, nu se alege cu ceva? Partid de penali, rușine să vă fie.

 2. popescu dan Răspunde

  ce inseamna 2000 lei, aproximativ 435 euro salar net /muncitor, in conditiile in care in Germania salariul este…..?Toti investitorii doresc stabilitate si predictibilitate. Romania intruneste aceste conditii.Se poate merge in Republica Moldova etc.PLECATI FRATILOR.

 3. drm Răspunde

  pt cei care vor sa vina la DRM :salar brut 1440 + 100 spor de noapte + 55 transport pt cei din oras =1595 salar brut – 500 impozit =1095 net/ valoare +,- 50 ron.mai sunt doua prime de prezenta 170 ron si productivitate 100 ron.dc le primiti atunci 1865 brut – 560 impozit = 1300 ron .IN CONCLUZIE SALARUL NET,IN MANA LA DRM ESTE INTRE 1100 SI 1300 RON.primele sunt la cheremul sefilor care mereu cauta motiv sa le taie.VENITI LA DRM DC VA TINE BUZUNARU

 4. popescu dan Răspunde

  scuze,2000 lei reprezinta minimul salarial care ar putea fi platit de catre DRX fara eforturi financiare deosebite

 5. Ő fosta angajata Răspunde

  DRM unde pana sí medicul isi bate joc de oameni.Cica au nevoie de muncitori dar medicul nu are timp ca Sa iti vizeze hartiile pt angajare pt ca programul lui se termina la óra 12 sí Sa revii in ziua uematoare.Dupa ce stai aproape 2 őre in fata cabinetuluiDRM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Micuța Antonia are nevoie de ajutorul sătmărenilor. Viața ei depinde de noi

Micuța Antonia are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor sătmărenilor, atât prin rugăciune cât și material. Antonia, o fetiță din...

Închide