PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Wizz Air și-a anunțat pe Facebook noua rută de la Satu Mare

Compania aeriană Wizz Air a anunțat și pe Facebook noul zbor de la Satu Mare spre Londra.

”Aeroport nou în România. Veşti bune pentru România! Începând cu sfârşitul lunii octombrie, vom zbura din Satu Mare la Londra Luton. Bilete pentru această nouă rută sunt deja la vânzare cu prețuri începând de la 109 lei”, se arată în mesajul postat de Wizz Air pe rețeaua de socializare.

Primul zbor de la Londra la Satu Mare și retur va avea loc pe data de 31 octombrie, adică lunea viitoare.  Cu alte cuvinte mai sunt mai puțin de șase zile până atunci. Astfel, prima cursă va porni la 14.15 de pe Aeroportul Luton, Londra, și va ajunge la Satu Mare la ora 18.55. Apoi același avion va decola de la Satu Mare la 19.25 și va ateriza la Luton la 20.15.

Sătmărenii își mai doresc și alte curse de pe Aeroportul Satu Mare. Potrivit unui sondaj de opinie, realizat de PortalSM, la care au participat 9.409 persoane, pe primul loc a ieșit Paris, cu 23% din voturi, capitala Franței fiind urmată de  Bruxelles  – 10% (973 voturi) și Roma – 10% (940 voturi).

Cei de la Wizz Air spune că este foarte posibil să mai fie înființate și alte curse de la Satu Mare și că va fi anunțat acest lucru la momentul potrivit.