Ultima actualizare: azi, 21:29

Locale

Wizz Air și-a anunțat pe Facebook noua rută de la Satu Mare

wizz-airCompania aeriană Wizz Air a anunțat și pe Facebook noul zbor de la Satu Mare spre Londra.

”Aeroport nou în România. Veşti bune pentru România! Începând cu sfârşitul lunii octombrie, vom zbura din Satu Mare la Londra Luton. Bilete pentru această nouă rută sunt deja la vânzare cu prețuri începând de la 109 lei”, se arată în mesajul postat de Wizz Air pe rețeaua de socializare.

Primul zbor de la Londra la Satu Mare și retur va avea loc pe data de 31 octombrie, adică lunea viitoare.  Cu alte cuvinte mai sunt mai puțin de șase zile până atunci. Astfel, prima cursă va porni la 14.15 de pe Aeroportul Luton, Londra, și va ajunge la Satu Mare la ora 18.55. Apoi același avion va decola de la Satu Mare la 19.25 și va ateriza la Luton la 20.15.

Sătmărenii își mai doresc și alte curse de pe Aeroportul Satu Mare. Potrivit unui sondaj de opinie, realizat de PortalSM, la care au participat 9.409 persoane, pe primul loc a ieșit Paris, cu 23% din voturi, capitala Franței fiind urmată de  Bruxelles  – 10% (973 voturi) și Roma – 10% (940 voturi).

Cei de la Wizz Air spune că este foarte posibil să mai fie înființate și alte curse de la Satu Mare și că va fi anunțat acest lucru la momentul potrivit. 

7 comentarii

  1. Rosus Petru Răspunde

    Curse Billund – Satu Mare?

  2. radu Răspunde

    Cursa este sortita esecului. Romanii plecati la munca in Londra sunt ospatari, menajere, spalatori … adica meserii nu foarte banoase, iar romanul cand vine acasa aduce MULTE bagaje. Biletul de avion este ieftin, dar bagajul de cala este scump. Asa ca varianta preferata de intoarcere acasa in august va ramane tot cu masina. Cursele acestea ar trebui facute pentru oamenii de afaceri, iar cele mai multe firme din zona sunt firme nemtesti. Conducerea acestor firme dar si angajatii lor merg des in Germania pentru afaceri si pentru cursuri de specializare, TOT ANUL,NU DOAR IN AUGUST

    • Eu Răspunde

      Lasa ca vin ei acasa si pentru un sfarsit de saptamana…. Ca nu au mers acolo sa goleasca Anglia sa o aduca cu autocarul si masina acasa.Au trecut vremurile alea. Iar afaceristii aia nu mai vin cu avionul,poate doar slugile lor. Ei vin cu al lor personal.

  3. M Răspunde

    Sa vina din nou idiotii cu propuneri pt Wizz. 3…2…1… Start!

  4. ioan Răspunde

    Hmm !
    Interesant.
    Pe ruta Londra – Satu Mare avionul face patru ore si jumatate, iar invers, Satu Mare – Londra doar 55 de minute, in conditiile in care cursele sint directe , fara escale.
    Cel putin asa reiese din comunicat !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.