PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Câini doar piele și os la Satu Mare! Infometaţi şi ţinuţi pe lanţ (FOTO – imagini ce vă pot afecta emoțional)

Unii oameni nu înțeleg că și animalele, în cazul de față câinii, au suflete și că trebuie hrăniți și îngrijiți. Ceea ce au găsit membrii Asociației Freelife la marginea orașului Satu Mare nu reprezintă altceva decât un act de cruzime împotriva animalelor. Câini doar piele și os, înfometați și ținuți pe lanț de doar 1 metru.

”Cățelușii din poze sunt ai unei femei pe nume Mihaela. Atât cunoaștem despre ea. I-am găsit flămânzi și însetați. Femela de rottweiler este gestantă și plină de răni pe corp. Femela golden retriever este ținută într-un lanț de 1 m. Așa arată vasele lor de apă și mâncare: uscate și cu urme de rugină. I-am hrănit azi de 2 ori și de fiecare dată au mâncat ca niște lupi. Ultima fotografie reprezintă locația unde sunt câinii, se află la ieșirea din Satu Mare spre Botiz, chiar lângă reprezentanța Skoda. Dacă cineva ne poate da amănunte, să putem găsi “stăpâna”, vă rog să ne contactați. Până vom demara procedura legală pentru a prelua câinii, ei vor fi hrăniți de membrii Asociației Freelife”, este comentariul făcute de Carmen Frățilă la pozele postate tot de ea pe Facebook.

Poate o anchetă făcută de autorități (Poliție, DSVSA) ar putea face lumină în acest caz și i-ar mai descuraja pe cei care continuă să-și trateze în acest fel animalele de casă.