Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

Câini doar piele și os la Satu Mare! Infometaţi şi ţinuţi pe lanţ (FOTO – imagini ce vă pot afecta emoțional)

caine1Unii oameni nu înțeleg că și animalele, în cazul de față câinii, au suflete și că trebuie hrăniți și îngrijiți. Ceea ce au găsit membrii Asociației Freelife la marginea orașului Satu Mare nu reprezintă altceva decât un act de cruzime împotriva animalelor. Câini doar piele și os, înfometați și ținuți pe lanț de doar 1 metru.

”Cățelușii din poze sunt ai unei femei pe nume Mihaela. Atât cunoaștem despre ea. I-am găsit flămânzi și însetați. Femela de rottweiler este gestantă și plină de răni pe corp. Femela golden retriever este ținută într-un lanț de 1 m. Așa arată vasele lor de apă și mâncare: uscate și cu urme de rugină. I-am hrănit azi de 2 ori și de fiecare dată au mâncat ca niște lupi. Ultima fotografie reprezintă locația unde sunt câinii, se află la ieșirea din Satu Mare spre Botiz, chiar lângă reprezentanța Skoda. Dacă cineva ne poate da amănunte, să putem găsi “stăpâna”, vă rog să ne contactați. Până vom demara procedura legală pentru a prelua câinii, ei vor fi hrăniți de membrii Asociației Freelife”, este comentariul făcute de Carmen Frățilă la pozele postate tot de ea pe Facebook.

Poate o anchetă făcută de autorități (Poliție, DSVSA) ar putea face lumină în acest caz și i-ar mai descuraja pe cei care continuă să-și trateze în acest fel animalele de casă.

3 comentarii

  1. Pop Ioan Răspunde

    Mai mergeti si pe la Directia Agricola ( Str Lacromioarelor) sa vedeti un ciine lup ,legat tot cu un lant scurt (linga fosta centrala termica),tinut in ploaie ,noroi si vint.Are un adapost improvizat,dar nu se poate adaposti in el din cauza lantului scurt.Noroc cu angajatii de acolo,ca mai primeste ceva de mincare si apa.

  2. HITLER Răspunde

    Sper sa ii vedem in halul asta pe Mircea Govor, Razvan Govor, Darie Cristinel si alti porci de la PSD care ar putea sa doneze din banii furati acestor biete animale ca sa aiba ce manca!
    Supara-s-ar Dumnezeu pe voi acuma in pragul Craciunului!

  3. Ioan Răspunde

    Mai “Hitler” , animalele acestea “cu patru picioare” nu traiesc chinul asta din cauza lipsei banilor ci datorita faptului ca pe o alta categorie de animale ” cu doua picioare” nu are cine sa-i puna pe ei in lanturi.
    Bravo asociatiei pentru demers.
    Dim pacate nu avem autoritati cui sa reclami astfel de abuzuri contra animalelor.
    Poate daca cineva – dar cine – printr-o initiativa legislativa sa obtina statutul de “persoana nonumana” pentru animale , poate atumci autoritatile lr-ar putea apara. Alfel …
    Doar asa , facind publice cazurile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.