PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Kereskenyi: Nu le închid ușa colindătorilor

kereskenyiPrimarul municipiului Satu Mare a declarat astăzi, la finalul ședinței Consiliului Local, că nu le închide ușa colindătorilor ci le oferă posibilitatea de a colinda, în condiții decente, la Târgul de Crăciun.

”Consider că nu le închid ușa în fața colindătorilor ci le-am deschis ușa larg, tuturor celor care doresc să colinde, la Târgul de Crăciun. Aici au posibilitatea de a urca pe scenă, să colinde cu sonorizare. Primăria nu este casa mea”, a precizat primarul Kereskenyi după ce a fost criticat de consilierul local PSD, Radu Roca.

În schimb, viceprimarul Adrian Albu a precizat că el le stă la dispoziție tuturor copiilor care vor să-l colinde la birou.

Tot la finalul ședinței de ieri, s-a discutat despre oportunitatea de a fi scutite de la impozitele locale Direcția Județeană de Sport și Tineret precum și Casa de Ajutor Reciproc al Pensionarilor. Primarul Kereskenyi a precizat că, din punctul său de vedere, această scutire de impozite trebuie realizată iar specialiștii din cadrul DITL trebuie să reanalizeze cererea depusă de cele două instituții.

De asemenea, edilul șef a precizat că așteaptă încă planul privind strategia Clubului Sportiv Municipal  pe termen mediu și lung pentru a vedea în ce condiții poate fi susținută din punct de vedere financiar. 

Exit mobile version