PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Sătmarul, luminat ca în basme de sărbători. Iluminatul ornamental a fost pornit (FOTO&VIDEO)

Municipiul Satu Mare este luminat ca în basme înainte de sărbătorile de iarnă. Primarul Kereskenyi Gabor a pornit în această seară iluminatul ornamental de sărbători din Sătmar.

La ceremonie, care a avut loc în Piața Libertății (Parcul Central) au fost prezenți sute de copii, alături de părinții lor. În mulțime a mai putut fi văzut și prefectul Radu Bud, subprefectul Altfatter Tamas, preşedintele Consiliului Judeţean, Pataki Csaba, consilieri locali și județeni.

La propunerea primarului Kereskenyi Gabor, alături de viceprimarii Adrian Albu și Doina Feher, s-a trecut la numărătoarea inversă, după care a fost apăsat butonul de pornire a iluminatului ornamental.

A fost momentul în care fața orașului s-a schimbat în totalitate. Acum municipiul Satu Mare este îmbrăcat și luminat cum se cuvine pentru a întâmpina sărbătorile de iarnă.

În continuare, primarul Kereskenyi i-a invitați pe toți să se deplaseze până în Pasajul Coposu unde este organizat un superb Târg de Crăciun. Pe tot traseul, primarul Kereskenyi Gabor a fost însoțit de trei ,,crăciuniţe” care au împărţit bomboane celor mici.