Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Sătmarul, luminat ca în basme de sărbători. Iluminatul ornamental a fost pornit (FOTO&VIDEO)

iluminat-satu-mareMunicipiul Satu Mare este luminat ca în basme înainte de sărbătorile de iarnă. Primarul Kereskenyi Gabor a pornit în această seară iluminatul ornamental de sărbători din Sătmar.

La ceremonie, care a avut loc în Piața Libertății (Parcul Central) au fost prezenți sute de copii, alături de părinții lor. În mulțime a mai putut fi văzut și prefectul Radu Bud, subprefectul Altfatter Tamas, preşedintele Consiliului Judeţean, Pataki Csaba, consilieri locali și județeni.

La propunerea primarului Kereskenyi Gabor, alături de viceprimarii Adrian Albu și Doina Feher, s-a trecut la numărătoarea inversă, după care a fost apăsat butonul de pornire a iluminatului ornamental.

A fost momentul în care fața orașului s-a schimbat în totalitate. Acum municipiul Satu Mare este îmbrăcat și luminat cum se cuvine pentru a întâmpina sărbătorile de iarnă.

În continuare, primarul Kereskenyi i-a invitați pe toți să se deplaseze până în Pasajul Coposu unde este organizat un superb Târg de Crăciun. Pe tot traseul, primarul Kereskenyi Gabor a fost însoțit de trei ,,crăciuniţe” care au împărţit bomboane celor mici.

 

10 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    Frumos! Felicitari Primarului!
    Multumim!

  2. György Răspunde

    Da…foarte frumos..

  3. Kiki Răspunde

    Vai de pla voastra cu iluminatul si targul de craciun superb, pe vremea lui Anderco era mult mai frumos si mai multe strazi iluminate…plus abia sunt tarabe si acestea 30% ocupate…un kkt pe bat, la fel si conducerea.

    • Norick Răspunde

      Interesant este ceea se scri. Dupa vocabularul si limbajul folosit de tine, in vremea lui Anderco tu nici macar ne erai in viata…:-) 😛 😀
      P.S. daca spuneai ,ca in vremea marelui doctor , era cu totul altceva… 😀

      • matroz Răspunde

        @norik:nu cred ca e nevoie sa facem continue comparatii.Mie mi-a placut si anul trecut,e ok si acum.Daca vom compara cu Viena sau…tot timpul ar mai fi ceva.Norik ,La multi ani ! de ziua Romaniei.Nu cred ca ai arborat drapelul dar e bine si fara,numai sa nu fii in doliu dupa mareata Ungarie!

        • Norick Răspunde

          Salut @matroz ! La multi ani ! Eu nu fac comparatii , este evident si pentru mine ca este ziua si luna sarbatorilor.Nici prin gand nu mi-a trecut sa comport necivilizat.
          Din pacate nu detin de nici un drapel,de nici o culoare , nu sunt nationalist asa mare ca Tine 🙂
          Apropos , mergi la evenimentele din Centru’ ?? 😉

          • matroz

            @norik:De ce crezi ca as putea avea retineri sa ma duc la evenimetul sarbatorit in centrul orasului.E ZIUA ROMANIEI !

  4. iluminatu Răspunde

    oras de kkt, jegos, murdar. asta-i mai lipsea niste beculete. vai de tzeje voastra de edili si conducatori ai urbei. aruncati o privire la orasele vecine si pe urma mai vedem.

  5. Babanu Răspunde

    Dragilor, tineti minte ce “targ” a fost anul trecut??? 4 colibe de lemn pe carosabilul sensului giratoriu!!! Si un oras intreg blocat!!!!

    Eu zic ca totusi, in acest an este mult mai bine gandit. Felicitari organizatorilor, si, la anu, sa fie si mai fain!

  6. Cristina Răspunde

    S-ar fii putut pune si pe alte strazi instalatii sau macar pe poduri. Anul trecut erau si pe strada careiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.