PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

SONDAJ: Sunteți de acord ca Stadionul Olimpia să se numească Daniel Prodan?

În ultima perioadă, în spațiul public au apărut tot mai multe voci care au propus ca Stadionul Olimpia din Satu Mare să poarte numele marelui fotbalist sătmărean Daniel Prodan. Printre primii care a făcut această propunere a fost Andrei Pașca, chiar pe pagina de facebook a primarului Kereskenyi Gabor.

În ultima ședință a Consiliului Județean, consilierul Adrian Ștef a făcut o propunere oficială în acest sens.

Nu toți, însă, agrează acest demers. Singurul oficial care s-a împotrivit pe față ca stadionul din Satu Mare să poarte numele lui Didi Prodan a fost consilierul județean Kereskenyi Sandor, tatăl actualului primar de Satu Mare.

”Ovidiu Ioanițoaia care totuși este un expert în materie, a scris foarte clar că era de tipul lui Gennaro Gattuso, deci un fotbalist care, cum să zic, a jucat cum a putut. În ceea ce privește capacitățile sale morale și intelectuale, despre asta am putea vorbi foarte mult.  Nu cred că ar trebui să inițiem totuși, să cădem în această greșeală oarecum ridicolă, dacă nu impardonabilă, să inițiem un cult unui nepotrivit. Nu știu dacă ați înțeles ce am vrut să spun!”, a declarat Kereskenyi Sandor la ultima ședință a Consiliului Județean.

Pentru a afla opinia sătmărenilor față de propunerea ca stadionul să se numească Daniel Prodan, PortalSM a inițiat un sondaj de opinie. Vă invităm să votați!