Ultima actualizare: azi, 09:58

Locale

SONDAJ: Sunteți de acord ca Stadionul Olimpia să se numească Daniel Prodan?

didi-prodanÎn ultima perioadă, în spațiul public au apărut tot mai multe voci care au propus ca Stadionul Olimpia din Satu Mare să poarte numele marelui fotbalist sătmărean Daniel Prodan. Printre primii care a făcut această propunere a fost Andrei Pașca, chiar pe pagina de facebook a primarului Kereskenyi Gabor.

În ultima ședință a Consiliului Județean, consilierul Adrian Ștef a făcut o propunere oficială în acest sens.

Nu toți, însă, agrează acest demers. Singurul oficial care s-a împotrivit pe față ca stadionul din Satu Mare să poarte numele lui Didi Prodan a fost consilierul județean Kereskenyi Sandor, tatăl actualului primar de Satu Mare.

”Ovidiu Ioanițoaia care totuși este un expert în materie, a scris foarte clar că era de tipul lui Gennaro Gattuso, deci un fotbalist care, cum să zic, a jucat cum a putut. În ceea ce privește capacitățile sale morale și intelectuale, despre asta am putea vorbi foarte mult.  Nu cred că ar trebui să inițiem totuși, să cădem în această greșeală oarecum ridicolă, dacă nu impardonabilă, să inițiem un cult unui nepotrivit. Nu știu dacă ați înțeles ce am vrut să spun!”, a declarat Kereskenyi Sandor la ultima ședință a Consiliului Județean.

Pentru a afla opinia sătmărenilor față de propunerea ca stadionul să se numească Daniel Prodan, PortalSM a inițiat un sondaj de opinie. Vă invităm să votați!

 

 

18 comentarii

  1. Olimpia 1921 Răspunde

    Lipseste optiunea “Da, dar numai dupa renovarea / construirea unui nou stadion”. Didi Prodan merita un stadion modern!

  2. alex Răspunde

    Clar ca doar nu vom da numele unui mare fotbalist ROMAN unei ruine

  3. gigi Răspunde

    Asteptam ca gabor impreuna cu jegul de tacsu sa renoveze macar un rand de scaunde din stadion
    Ca de gura is buni amandoi dar n a ramas nimoc in urma lor in viata asta doar au muls banii statului roman
    Nu le convine in Romania sa mearga dracului la ei in ungurik

    • Micike Răspunde

      Domnu gigi ai studii superioare,Da?
      Se vede.
      Din pacate sunt multi unguri in zona, sia asa va si ramane, dar poti pleca si tu daca nu-ti convine.Uitatae bine in jurul tau si felicitari, daca nu ai macar ungur sau prieten ungur.
      Ar fi bine sa trecem odata pe faza cu ungurii si romanii, dar sa nu uitam ca avem si tigani. Cu saracii ce facem. In fiecare natiune sunt oameni buni si mai putin buni.
      Va doresc o zi buna in continuare.

      • Satmarean Răspunde

        Gigel te-ai nascut degeaba si precis din greseala. Daca dupa o viata traita atat ai inteles atunci ori esti idiot ori nu gandesti. Pt alde ca tine s-a inventat scaunul electric sau teapa lui Vlad. Pacat ca traiesti printre noi, indobitocesti si pe altii. Rusine sa iti fie. PS: Esti analfabet, poate mare roman dar tot analfabet.

  4. popescu dan Răspunde

    un singur lucru nu inteleg; de ce este nevoie de un sondaj de opinie pt a numi stadionul Olimpia DANIEL PRODAN? Daca nu era acest jucator(un adevarat emisar al judetului), probabil ca nu s-ar fi auzit de SATU MARE dar statistic vorbind (scuze pt scrima satmareana),FOTBALUL ESTE CEL MAI BUN AMBASADOR

    • fotbalista Răspunde

      Stimate domn Popescu Dan.
      Graba strica treaba si nu ne grabeste nimeni sa luam decizii pripite!
      Da, Daniel Prodan a fost pana in prezent, cel mai cunoscut fotbalist provenit din Satu Mare dar ce ne facem daca de exemplu, un alt jucator si ma gandesc acum la Florin Gardos, va avea rezultate mai bune vom schimba denumirea stadionului?
      Parca la Constanta s-au grabit sa schimbe denumirea stadionului cu numele lui Gheorghe Hagi (in viata fiind) si apoi au revenit la veche denumire.
      Sa lasam sa treaca putin timp pt. ca nu ne preseaza nimeni sa luam decizii pripite pe care apoi sa le regretam!

  5. Feri Răspunde

    clar ca sunt de acord cu lucrul asta. cine se crede nemernicul ala sa se opuna? felicit ALDE pentru idee si pentru implicare

  6. Mitru Răspunde

    rusine acestor oameni pentru astfel de cuvinte. sa isi vada de treaba lor acolo la birou. sunt alte lucruri mai importante. sper ca cei din ALDE sa nu se lase si sa duca la bun sfarsit ce au initiat. sunt sigur ca nu se vor lasa mai prejos

  7. Laurentiu Răspunde

    felicitari pentru Adi Stef ca a venit cu initiativa, haideti sa il sustinem in acest demers, merita asta.

  8. Zoli Răspunde

    MERITA DANIEL PRODAN CA ACEST STADION,DUPA RENOVARE SA POARTE NUMELE LUI !!!!!!!!! STIMA DIDI !!!

  9. Ana Răspunde

    Inca o dovada ca celor de la ALDE le pasa de orasul nostru, mult succes in continuarea, iar despre fam.Kereskenyi….asa tata, asa fiu.

  10. Remus Răspunde

    in sfarsit am intalnit un partid care ia initiativa si pt noi. Felicitari Alde!

  11. Sorin Enache Răspunde

    Bineinteles ca am fost blocat pe pagina d-l primar, pentru ca i-am batut obrazul pentru spusele tatului sau in sedinta de consiliu si pentru faptul ca i-am reprosat ca aduce expozitii la muzeu cu in cinstea fotbalistilor din Ungaria si pe ai nostri Satmareni din Romania ii denigreaza si ii injoseste! Mai bine ati candida domnule primar intr-o alta tara unde limba, portul, obiceiurile si istoria poate va sunt mai cunoscute si mai familiare si sa ne lasati pe noi, pe romani, sa ne cinstim valorile! Rusine sa va fie!

  12. Marius Răspunde

    DA!!!!si vreau demisia cretinului!

  13. Dany Răspunde

    Sunt de acord !

  14. Black Răspunde

    Daniel Prodan a facut mai mult pt. Romania ca 1000 de politicieni si va ramane un symbol pt. orasul Satu Mare cu care ne vom mandri mereu. Cred ca ar merita si un bust amplasat in centru undeva, sau sa denumeasca o strada in oras… sau numai scriitori si politicieni pot avea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.