PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Conducerea Ambulanței în cazul brazilor transportați: ”Vinovatul va fi dat afară”

Conducerea Ambulanței Satu Mare a reacționat imediat după ce PortalSM a publicat imaginile cu ambulanța care transporta brazi postate de doctorul Călin Culcean pe contul său de Facebook. 

Directorul Serviciului Județean de Ambulanță (SJU) Satu Mare, Gabriela Opriș, vizibil afectată de acest episod, a declarat pentru PortalSM că cel care se face vinovat de acest lucru va fi dat afară. 

”Este un eveniment nedorit. Am demarat o anchetă administrativă. Nu am știut că se merge după brad cu ambulanța. Este un brad adus pentru angajații noștri și copiii acestora care-l vor primi pe Moșul. A fost o sponsorizare. Am aflat că s-a mers cu ambulanța de transport care face luni, miercuri și vineri drumuri la Cluj cu cei care trebuie să facă dializă. Vreau să specific că nu este o ambulanță de urgențe, este o ambulanță de transport. Decizia de a merge cu ambulanța după brad a fost luată de șeful de garaj. Oricum, dacă se adeverește va trebui să-l dăm afară. Îmi pare rău că nu ne-a cerut voie și nici am avut informație despre așa ceva. Nu se întâmplă așa ceva cu ambulanța. El, de bună credință, a trimis ambulanța să facă ceva pentru noi. Asta este, să-și asume. O să informez mass media ce măsuri au fost luate după finalizarea anchetei”, a precizat Gabriela Opriș