Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Conducerea Ambulanței în cazul brazilor transportați: ”Vinovatul va fi dat afară”

ambulanta-cara-braziConducerea Ambulanței Satu Mare a reacționat imediat după ce PortalSM a publicat imaginile cu ambulanța care transporta brazi postate de doctorul Călin Culcean pe contul său de Facebook. 

Directorul Serviciului Județean de Ambulanță (SJU) Satu Mare, Gabriela Opriș, vizibil afectată de acest episod, a declarat pentru PortalSM că cel care se face vinovat de acest lucru va fi dat afară. 

”Este un eveniment nedorit. Am demarat o anchetă administrativă. Nu am știut că se merge după brad cu ambulanța. Este un brad adus pentru angajații noștri și copiii acestora care-l vor primi pe Moșul. A fost o sponsorizare. Am aflat că s-a mers cu ambulanța de transport care face luni, miercuri și vineri drumuri la Cluj cu cei care trebuie să facă dializă. Vreau să specific că nu este o ambulanță de urgențe, este o ambulanță de transport. Decizia de a merge cu ambulanța după brad a fost luată de șeful de garaj. Oricum, dacă se adeverește va trebui să-l dăm afară. Îmi pare rău că nu ne-a cerut voie și nici am avut informație despre așa ceva. Nu se întâmplă așa ceva cu ambulanța. El, de bună credință, a trimis ambulanța să facă ceva pentru noi. Asta este, să-și asume. O să informez mass media ce măsuri au fost luate după finalizarea anchetei”, a precizat Gabriela Opriș 

28 comentarii

  1. never Răspunde

    eu cred ca dumneata trebuie sa/ti dai demisia deoarece esti singura vinovata.spui ca bradul provine din sponsorizare,cine se ocupa de sponsorizari,seful de atelier?nu ,dumneata te ocupi!iar daca dumneata te ocupi ,ocupa-te de la inceput pana la sfarsit ,adica in cazul de fata pana bradul este impodobit.delegati ca niste idioti sarcini ce nu pot fi puse in aplicare fara incalcarea legii iar apoi gasiti acarul paun!aceasta este un caz tipic de “management” !

    • Dr Spinu Răspunde

      IATA dementul isi face imagine pe subiecte false daca nu are de lucru in cabinet poate ca are time liber.Un dentist ipocrit impins de la spate de Simu si de partidul communist,foarte rare sunt asemenea iesiri sa fie pare o problema de Cip.

  2. Sogor Ioan Răspunde

    Ei,nici chiar asa !!Daca masina nu e pentru urgente iar scopul transportului este cel descris,nu vad de ce sa fie dat afara !!Poate cel mult o sanctiune disciplinara.Doar nu a dus bradul la el acasa sau in curte la Opris !!

    • never Răspunde

      gresit!din nou ne lovim de mentalitatea tipic romaneasca!transportul bradului nu avea voie sa se faca cu mijloacele de transport ale unitatii sanitare si nici pe banii acestei institutii!!!!!este o chestiune privata (paranghelia de mos a angajatilor!contribuabilul nu plateste activitatile private ale niciunei institutii publice.Daca cucoana asta tampita a dat dispozitie sefului de garaj a comis un abuz in serviciu.acum lasa fara paine o familie doar sa-si acopere abuzul in serviciu!De ce nu-l da afara pe sofer?Deoarece acesta a primit dispozitie de la seful de garaj ierarhic superior.Cine a dat dispozitia sefului de garaj?Ei ,oare cine?

      • Sogor Ioan Răspunde

        Prietene,eu cred ca tu vrei sa-i iei locul!Despre ce paranghelie vorbesti????Aici e vorba despre copilasii angajatilor,iar faptul ca s-a transportat un brad cu o autoutilitara a spitalului nu cred ca reprezinta un atat de mare abuz in serviciu !!Am spus:daca acel sofer isi transporta pentru sine acel brad ori pentru seful lui,atunci fara discutie cineva trebuia pus pe liber !

        • never Răspunde

          deci logica ta este urmatoarea
          1.daca cineva arata adevaratul vinovat atunci vrea sa-i ia locul!?
          2.daca cineva face un abuz pentru sine (soferul o facea pentru el,zici tu) atunci sa raspunda!daca un sef face un abuz pentru “copilasii” angajatilor atunci totul este ok!
          Si ne mai miram de rezultatul votului!

  3. satmareanul nemultumit Răspunde

    Probabil bradul era pentru Papici, ceva mita … dar se gasesc alti tapi ispasitori … ca doar traim in Romania, si Alde a castigat alegerile alturi de PSD, nu-i asa?

    • dorel Răspunde

      Iar vorbești ca prostul.Ambulanța nu are nimic cu spitalul tantalaule,postac de doi bani.

      • Adrian Răspunde

        Si majoritatea vorbesc fără sa știe adevarul. Daca unul scoate pe gura o prostie(fără sa se documenteze) majoritatea cred(regula turmei) !

    • mama Răspunde

      Am auzit că alegerile au fost câștigate de PSD din cauza lui Papici.

  4. pieton Răspunde

    masina de la aprovizionare nu, cine locuieste in zona unde se plimba masina cu brazi, precis ducea bradul unui angajat ca de reclama nu poate sa fie vorba, sarmanul conducator auto nu are nici o vina el a primit ordin care se executa in tocmai si la timp daca vrei sa ma ai sevici .

  5. Cristi Răspunde

    Și de Paşti o sa transportați miei?Devină sunt şefii care au dat acceptul. Să vă fie rușine ordinarilor!!!

  6. Ion Răspunde

    dorel desteptule da ne spui tu de cine apartine ambulanta ? Ai si tu ceva decizii pe acolo ! sau te trezestei vorbind asa si tu ca boul la poarta noua ! Sau iti e mai greu sa intelgi cum merge treaba cu urgenta si ce subordonare are! Probabil trebuia sa ceara acordul lui Arafat dupa tine nu?:))))

    • dorel Răspunde

      Da prostule,iti spun.Tine direct de București și de Arafat ăsta,nu are nici o treabă cu spitalul . Dacă știi să citesti dă-i pe goagle si vezi

      • Five Răspunde

        Dorel tu ai fost soferul ,ori pe tine o sa te dea afara.

        • Adrian Răspunde

          Eu propun sa va documentați puțin si sa nu va luați după ce spun toti inculții !!! Si nu va certați ! Dar cum este vb aia: când ești prost de mic, când ești mare numai te joci !!!!!

  7. Din spital Răspunde

    Nu vedeti ca orice se intampla managementul la spital e perfect? Cine sa fie de vina daca nu soferul ! Ca si in celelate cazuri cu cei doi tineri morti intr-un final au fost ei de vina . Culmea si aia doi sa aiba tupeul sa moara asa ca nesimtiti in spital sa dea batai de cap managerei si serviviului de urgenta!

    • mama Răspunde

      Din păcate bolnavii mor, unii acasă alții la spital. TU ,,Din spital,,prostești și nu mai ai șanse de vindecare, suferi în singurătate.

  8. Colonie maria Răspunde

    Culceane tu chiar trebuie sa fi resuscitat. Ai intrat băiatule in anonimat.

  9. Vocea Romaniei Răspunde

    să fie dat afară și adus un voluntar de-al lui culcean! are sute la dispoziție, cu mască, fără mască… afară cu toți, culcean face totul în locul lor. ce dacă nu e doctor ci un amărât de dințaroș? le știe pe toate!

  10. unarticol Răspunde

    sper sa l angajeze desteptu de culcean pe saracu om care isi va pierde slujba din cauza unui idiot care nu are de lucru altceva decat sa urmareasca ambulante

    • Un cetatean Răspunde

      Grei santeti de cap ! De ce sa-l dea afara pe sofer ? Daca a plecat de capul lui sigur ca trebuie sanctionat , daca a fost trimis de ceva sefi vina e a lor nu a soferului

    • Five Răspunde

      eu cred ca tu ai furat bradu…sau tu l-ai trimis pe omu dupa brad

  11. unarticol Răspunde

    sper totusi ca doamna opris sa l sanctioneze disciplinar de sofer care nu trebuie sa fie victima unor rautati a unor oameni cu evidente lipsuri de judecata

  12. Vocea Romaniei Răspunde

    https://media.giphy.com/media/l3vRhoolookOv8kCc/giphy.gif culcean se pregătește de un nou protest!

    • vocea satmarului Răspunde

      Vocea romaniei ce ai zice daca vreodata tu sau cineva din familia ta , va avea neviie de salvare si ghici ? Salvarea va avea treaba cu nu stiu ce nimicuri de carat? Vei mai fi asa vehement/vehementa ca nu stiu ce sex lai?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.