PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Puci în PNL Satu Mare. Se pregăteşte debarcarea conducerii

Puci în PNL Satu Mare. O treime din conducerea PNL Satu Mare a semnat pentru convocarea unei şedinţe extraordinare a Biroului Permanent Judeţean, în care să se analizeze rezultatele obţinute de PNL Satu Mare şi să propună o nouă conducere.

Consilierul judeţean Adrian Cozma a declarat pentru PortalSM că această convocare a fost semnată de o treime din membrii BPJ, dar deocamdată nu se ştie dacă întâlnirea va avea loc astăzi sau mâine.

Este propusă o şedinţă extraordinară pentru analiză, semnată de o treime din membrii BPJ. Există un curent ca primii cinci primari care au obţinut cele mai mari scoruri să preia conducerea. Practic ei vor face o comisie care să se ocupe de organizarea alegerilor interne, care va fi în ianuarie sau februarie. Este vorba despre primarii din Santău, Pişcolt, Tarna Mare, Călineşti Oaş şi Târşolţ“, a declarat Cozma.

El a spus că este firesc ca actualul preşedinte interimar al organizaţiei judeţene, Ioan Rus, să îşi dea demisia pentru scorul obţinut.

Preşedintele interimar al PNL Satu Mare, Ioan Rus, nu a putut fi contactat din ziua alegerilor pentru a comenta scorul obţinut.