Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Puci în PNL Satu Mare. Se pregăteşte debarcarea conducerii

pnl-nicoara-rus-albuPuci în PNL Satu Mare. O treime din conducerea PNL Satu Mare a semnat pentru convocarea unei şedinţe extraordinare a Biroului Permanent Judeţean, în care să se analizeze rezultatele obţinute de PNL Satu Mare şi să propună o nouă conducere.

Consilierul judeţean Adrian Cozma a declarat pentru PortalSM că această convocare a fost semnată de o treime din membrii BPJ, dar deocamdată nu se ştie dacă întâlnirea va avea loc astăzi sau mâine.

Este propusă o şedinţă extraordinară pentru analiză, semnată de o treime din membrii BPJ. Există un curent ca primii cinci primari care au obţinut cele mai mari scoruri să preia conducerea. Practic ei vor face o comisie care să se ocupe de organizarea alegerilor interne, care va fi în ianuarie sau februarie. Este vorba despre primarii din Santău, Pişcolt, Tarna Mare, Călineşti Oaş şi Târşolţ“, a declarat Cozma.

El a spus că este firesc ca actualul preşedinte interimar al organizaţiei judeţene, Ioan Rus, să îşi dea demisia pentru scorul obţinut.

Preşedintele interimar al PNL Satu Mare, Ioan Rus, nu a putut fi contactat din ziua alegerilor pentru a comenta scorul obţinut.

22 comentarii

  1. Afacerea Tigaretta Răspunde

    S-a găsit mucosul de Cozma lup moralist. El cât a prestat in campania asta ca sa vina sa ceara demisia? Sau Romi Pop? Sau sleata lui papuc?

  2. Liberal Răspunde

    Din câte se aude a falsificat anumite semnături de pe aceea lista cu membrii BPJ. Mare oamea de putere :)) disperat băiatul asta.

  3. waiss Răspunde

    Cine vorbeste!Penalul de Cozma! Hai sictir..Ce a facut la locale…Mai taca-ti gura???!!!

  4. mihai Răspunde

    Din pacate conducere PNL Satu Mare Romeo-Dormeo si gorilele lui, cel mult 10 persoane, au crezut ca daca flutura sigla PNLULUI satmarenii de dreapta vor pune stampila ca orbii (ca astias dea lui Iohhanis pe care l-am votat acum doi ani)nu se vor uita la numele de pe lista partidului. Asta s-a intinplat in Satu Mare satmarenii siau dat seama care e miza! Un loc de munca pentru Romeo, altfel trebuia sa traiasca din pensia mamii. obiectivul a fost atins asa ca degeaba sare acuma Cozma care oricum n-a fost in campanie.

  5. Vasile Răspunde

    Dar actuală conducere unde a fost la locale?

    • alegator Răspunde

      Denigrau candidatul PNL la primarie,iar persoanele care indemnau ca oamenii sa voteze PNL dar nu Cozma mai bine sa se ascunda .Liberalii adevarati stim aceste lucruri.

  6. marius Răspunde

    Albu a facut campanie pentru PSD si mai are tupeu sa stea in functia de viceprimar

  7. Iancu Răspunde

    Sa va ia dracu, avocati flamanzi.

  8. Locale Răspunde

    Domnule Cozma, rezultatele de la alegerile parlamentare sunt si o consecinta directa a SCORULUI DEZASTRUOS DE LA LOCALE din mun. Satu Mare, care vi se datoreaza EXCLUSIV!ati obtinut un scor jenant sub cel obtinut pt consiliul local.asa ca vedetiva de svocatura ca suntet penibil dea dreptul.sau plecati din partid

  9. Locale Răspunde

    Semanati doar furtuna si scandal.dar asta veti si culege.tic tac, dna?

  10. Reflector Răspunde

    Unul mic si negru,ca un ciine de pripas.

  11. cosmin Răspunde

    PNl poate linistit sa se dizolve. Si au atins tinta si l-au trimis in Parlament pe Dormeo cel venit de la PPDD, via Ferentari si care nu avea serviciu. Cati PNL-isti vor ramane acum fara serviciu si cati si-or luat gandul de la slujbe bune, de sefi.Da asrai politica nu le poti avea pe toate.

  12. Ionel M. Răspunde

    După eșecul de la alegerile parlamentare, PNL nu găsește calea de ieșire din impas, chiar dacă în structura interimară de conducere au fost desemnați cei care au obținut cele mai bune rezultate la ultimul scrutin.
    Vă mărturisesc că sunt neafiliat politic, cu simpatii liberale, pe punctul de a renunța definitiv la PNL, partidul care nici după dezastrul de duminică nu dă semne de trezire, cooptând în echipa de conducere centrală oameni în care nu cred deloc, care azi, la consultările de la Cotroceni, l-au inclus pe unul dintre cei mai mari oportuniști liberali, Cristian Bușoi. În acest context, simpatia pentru actualul PNL se diluează continuu.
    Liberalismul în care am crezut îl regăsesc doar în cronici, nu la actuala conducere interimară liberală. Din nefericire, pentru cei care cred în valorile liberale, alegerile din 11 decembrie, probabil, marchează începutul sfârșitului celui mai vechi partid din România, care nu va putea renaște din propria cenușă, precum am crezut odinioară.
    Sper din tot sufletul ca PNL să depășească aceasta criză, ca să nu aibă soarta celuilalt partid istoric, PNȚCD!

  13. Vasile Răspunde

    Interesul a fost unul singur. Sa ajungă la Bucale “prietenii” lui Dormeo.Teapa!

  14. cosmin Răspunde

    Dormeo Nicoara, cum ii zic rautaciosii, e totusi un om corect, cinstit si aproape modest, din cate am putut observa… SI, in plus, alaturi de Albu, Nelu americanu, Camelia P. si inca cativa pe care nu-i prea cunosc, s-au zbatut si au muncit din greu in campanie, pt PNL. Asa ca, sa lasam rautatle la o parte si sa le recunoastem meritul, ca altfel praful se alegea de PNL FARA oamenii astia. Cat despre cinste, sa nu mai vorbim pt ca oamenii astaia chiar sunt foarte onesti si cinstiti, ceea ce nu se poate spune despre COZMA zis si “”omul tigareta”””.

  15. apolitica Răspunde

    Poate este momentul ca d-na Andreea Paul sa isi depuna candidatura pt. presedentia organizatiei judetene a PNL.
    Desi la inceput enervanta si catalogata drept “catza” cu timpul si-a revizuit atitudinea si s-a vazut ca este un om de calitate.
    Nedesemnarea ei pe listele PNL Satu Mare a fost un deserviciu mare facut partidului care acum “sufla greu” si risca sa se
    dezintegreze!

    • marea vass Răspunde

      da unde a fost vass in campanii? ca a stat bine mersi la bucuresti si a frecat duda (sa nu zic ca a frecat altceva) iar acum vrea presedentie? eventual la bobota

  16. Vasile Răspunde

    Să vină Andreea Paul președinte dar să se și mute în Satu Mare. Nu conduci de la București filiala!

  17. vasile Răspunde

    Nicoara era inconjurat de niste ratati ca si el si pe care urma sai faca secretari de stat si consilieri pa la Bucale. Teapa!

  18. Leon Bratianu Răspunde

    Ma mira faptul ca nimeni nu vorbește despre sforarul din spatele partidului, cel care are ,,meritul” deplin pentru rezultatele pnlului sătmărean. Acesta se numește prefectul Radu Bud & CO ( familia zeicu, Popdan, Pal, Ghiran, soponos ). Aceștia nu trebuie sa plătească ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.