PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Radar al Poliţiei, pe spaţiul verde şi trecerea de pietoni. E moral să aplice amenzi? (FOTO)

Un radar al Poliţiei Satu Mare a fost surprins de un cititor PortalSM parcat chiar pe o trecere de pietoni de pe str. Odoreului. Pentru a ajunge acolo, maşina Poliţiei a fost nevoită să treacă pe spaţiul verde.

Cititorul s-a arătat revoltat de faptul că el a fost sancţionat de agenţi pentru că a depăşit puţin peste 60 de km la oră, însă contravenţia a fost aplicată tocmai de cei care ar trebui să fie un exemplu pentru traficul rutier şi erau parcaţi ilegal.

“I-am întrebat pe agenţi dacă li se pare normal să stea opriţi pe trecerea de pietoni, pe trotuar, pe spaţiul verde şi să aplice amenzi. Mai mult decât atât, opreau maşinile pentru sancţiuni tocmai în curbă, la intersecţia cu drumul spre vama interioară. Mie nu mi se pare normal acest lucru, adică ei să aplice altora sancţiuni când tocmai ei încalcă legea!”, a spus sătmăreanul.

Vă invităm şi pe dvs. să vă spuneţi părerea. Este moral sau nu ca poliţia rutieră să aplice sancţiuni tocmai când staţionează ilegal? 

Cititorii în acțiune – Portalul eşti tu! Ai surprins un accident sau un eveniment ce poate fi ştire? Trimite-ne imaginile pe redactia@portalsm.ro sau pe facebook.