PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Accident grav în județ. Un șofer încarcerat

Un grav accident de circulație soldat cu rănirea a cel puțin două persoane s-a produs cu putin timp în urmă la Mujdeni. Din informațiile pe care le deținem în acest moment, se pare că două autoturisme s-au ciocnit frontal.

În urma impactului, unul dintre șoferi, un bărbat în vârstă de aproximativ de 37 de ani, a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale autoturismului și a fost nevoie de intervenția pompierilor de la Negrești-Oaș pentru a-l salva.

Cel de-al doilea șofer, un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, a reușit să iasă la scurt timp după impact din mașină, însă prezenta răni destul de grave.

O ambulanță SMURD-TIM s-a deplasat la fața locului pentru a aduce victima descarcerată la Spitalul Județean Satu Mare, în timp ce un echipaj al Ambulanței s-a deplasat după cealaltă victimă care a fost transportată tot la Satu Mare. 

Polițiștii ajunși la fața locului au demarat cercetările pentru a stabili cauzele producerii accidentului. Cel mai probabil, va fi deschis și un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.