PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Celebrul Patrick Specialu din Certeze se însoară! Cine este mireasa (FOTO)

A devenit cunoscut în toată țara atunci când deja era celebru în Paris! Patrick Specialu este românul din Certeze, județul Satu Mare, după care francezii întorc privirile și îl văd ca pe o adevărată vedetă. Tânărul este pus pe fapte mari în acest an: se însoară cu frumoasa lui iubită.

În urmă cu 20 de ani, Patrick a luat calea străinătății și a început să lucreze în Franța. În prezent, el deține o firmă de construcții și îi merge extrem de bine. Nu doar pe plan profesional este realizat, ci și pe plan sentimental! Patrick se iubeşte de ceva timp cu o frumoasă tânără din Cluj Napoca pe care a și cerut-o de nevastă!

Urmează nunta anului! Anunțul a fost făcut recent de milionarul din Certeze pe rețelele de socializare: ” Încet, încet, cu paşi mărunţi, se apropie nunta!”, a scris el la descrierea unei fotografii în care apare alături de iubita lui.

Monica și Patrick se iubesc de multă vreme așa că a venit timpul să își unească destinele. Cei doi au fost nașii cuplului Vasilică Ceterașu-Amalia Ursu. La nunta lor au făcut furori cu ținutele pe care le-au purtat.

Sursa: paginadelifestyle.ro