Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Celebrul Patrick Specialu din Certeze se însoară! Cine este mireasa (FOTO)

patrikA devenit cunoscut în toată țara atunci când deja era celebru în Paris! Patrick Specialu este românul din Certeze, județul Satu Mare, după care francezii întorc privirile și îl văd ca pe o adevărată vedetă. Tânărul este pus pe fapte mari în acest an: se însoară cu frumoasa lui iubită.

În urmă cu 20 de ani, Patrick a luat calea străinătății și a început să lucreze în Franța. În prezent, el deține o firmă de construcții și îi merge extrem de bine. Nu doar pe plan profesional este realizat, ci și pe plan sentimental! Patrick se iubeşte de ceva timp cu o frumoasă tânără din Cluj Napoca pe care a și cerut-o de nevastă!

Urmează nunta anului! Anunțul a fost făcut recent de milionarul din Certeze pe rețelele de socializare: ” Încet, încet, cu paşi mărunţi, se apropie nunta!”, a scris el la descrierea unei fotografii în care apare alături de iubita lui.

Monica și Patrick se iubesc de multă vreme așa că a venit timpul să își unească destinele. Cei doi au fost nașii cuplului Vasilică Ceterașu-Amalia Ursu. La nunta lor au făcut furori cu ținutele pe care le-au purtat.

Sursa: paginadelifestyle.ro

6 comentarii

  1. Vasile Răspunde

    Cine pana mea e asta???

  2. Beton Răspunde

    Osan mă !!

  3. Romania Răspunde

    Il gasiti pe youtube…..

  4. Ciudatu' Răspunde

    Ia uite! Inventam celebritati de dragul unei stiri de kkt.! Oricum, poate sa aiba toti banii din lume, fata lui spune tot!

  5. Ardelean Răspunde

    O alta maimuta…poate putin mai speciala din cauza palarioarei pe care o poarta. Te doare mintea…vedeta franceza. Cat a dat jurnalistul rest de la o bancnota de cinci euro pt a publica megastirea asta?

  6. Mmm Răspunde

    Un mafiot cu acte în regulă pe el nu il impoziteaza Anaful si îl impoziteaza pe un amarat de la sat,cine stie ce retea de proxenetism are ca pe munca cinstita în constructii asa cum afirma el nu era asa de bogat,justitia se ocupa cu cazuri marunte în loc sa il ea pe acest semianalfabet la purificat.Era bun un comunism acum si o bataie la talpi sa marturiseasca totul avem o justitie de 2 bani in care mafiotii ca el sunt lasati in libertate si un amarat care l-a indemnat saracia sa ia un sac de grau îi da 3 ani cu executare.O scursura a societatii în care chiar el a afirmat ca nu iti trebuie studii superioare ci banul rezolva tot.Suntem condusi de toti incultii si nenorocitii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.