PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Drum național din Satu Mare, sub zăpadă. Drumarii dorm?! (FOTO&VIDEO)

Drumul Național Satu Mare-Supur nu a fost deszăpezit azi noapte deși a nins aproape tot timpul. Sau cel puțin asta se poate constata din fotografiile și imaginile video trimise de un cititor PortalSM. 

Se pare că până la intrarea în judeţul Satu Mare, pe teritoriul județului Sălaj, drumarii au lucrat. Însă de la limita dintre cele două județe drumul se află sub zăpadă.

”De la kilometrul zero și până la intrarea în municipiul Satu Mare drumul nu a fost deszăpezit. Drumarii dorm sau îi doare fix în 14”, ne-a mai spus sătmăreanul, care azi noapte s-a întors acasă de undeva din țară. 

Cum DN 19 este un drum național și european, sarcina de a-l deszăpezi nu revine societăților aflate sub contract cu Consiliul Județean Satu Mare. În acest caz, contractele de deszăpezire sunt semnate direct de Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România. 

Cititorii în acțiune – Portalul eşti tu! Ai surprins un accident sau un eveniment ce poate fi ştire? Trimite-ne imaginile pe redactia@portalsm.ro sau pe facebook.